Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήπιε τον καφέ του στο ανανεωμένο Greco - Cafe Bar

Πάτρα: Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήπιε τον καφ...

Αγνώριστος με μούσι κινήθηκε και φωτογραφήθηκε στο κέντρο της Πάτρας

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε χθες στην Πάτρα και επέλεξε να κινηθεί στο κέντρο αφού έκανε μια στάση να πιει και το καφεδάκι του.
Ο γνωστός ηθοποιός, τραγουδοποιός, μίμος, τραγουδιστής και πολλά άλλα επέλεξε το Cafe Bar Greco στη συμβολή της Αγ. Νικολάου με την Αγ. Ανδρέου και όχι τυχαία. Τόσο η οπτική γωνία από το γνωστό cafe bar όσο και η ανανεωμένη εικόνα του τράβηξαν τον Γιάννη Ζουγανέλη που απόλαυσε τον καφέ του και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε.
Πρόσχαρος και με ανανεωμένο look -με μούσι- ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε μια σύντομη συζήτηση με τους υπεύθυνους του cafe και με άλλους φίλους του.

Εξάλλου, εκτός των άλλων συντελεστών, ο Γιάννης Ζουγανέλης εντυπωσίασε και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, κάτι που αναμενόταν άλλωστε, στην παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Γιάννη Κακλέα που παρουσιάστηκε την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 το βράδυ στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του 33ουΕπετειακού Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ.

Η παράσταση διάρκειας περίπου 2 ωρών που επαναλήφθηκε χθες Τρίτη 19/8 στις 21.00 στο Α. Ωδείο στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View