Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωαννίνων – Αντιρρίου: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή οχήματος - Επεισοδιακή καταδίωξη

Ιωαννίνων – Αντιρρίου: Συνελήφθησαν δύο ...

Οι δράστες, που προσπάθησαν να διαφύγουν, το είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα, από το Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία, απείθεια και παράνομη διαμονή στη Χώρα.

Ειδικότερα χθες, το πρωί, στο 99ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, οι τρεις αλλοδαποί δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν οι αστυνομικοί, στο όχημα τους, με αποτέλεσμα να διαφύγουν αρχικά, εγκαταλείποντας πεζοί το αυτοκίνητο αλλά ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη και συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις δράστες.

Από την έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν αφαίρεσαν το όχημα από  60χρονο ημεδαπό στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας λίγες ώρες πριν συλληφθούν.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων, διαπιστώθηκε ότι τους είχε επιβληθεί το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα, ενώ για τον 30χρονο εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή.

Το όχημα που κατασχέθηκε θα αποδοθεί στον παθόντα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η έρευνα για εμπλοκή τους και σε άλλα αδικήματα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις