Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαντέκας: "Θα δώσουμε και την ψυχή μας"

Μαντέκας: "Θα δώσουμε και την ψυχή μας"

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά παρουσιάστηκε ο Πατρινός ακραίος

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά παρουσιάστηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Μαντέκας. Ο Πατρινός ακραίος μεταξύ άλλων τόνισε πως οι παίκτες θα δώσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο, ενώ κάλεσε για άλλη μία φορά τον κόσμο στους αγώνες.

Οι στόχοι της νέας χρονιάς: "Αυτό που έχουμε σαν στόχο φέτος είναι να παίξουμε πολύ ωραίο βόλεϊ, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να το ευχαριστηθούμε. Νομίζω ότι αν τα κάνουμε όλα αυτά θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι φέτος πάμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Σίγουρα έχουμε ως βάση την περσινή χρονιά, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρυσι, κι αν το καταφέρουμε αυτό, θα κατακτήσουμε κι άλλους στόχους".

Η νέα ομάδα: "Έχουν έρθει πολύ αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα. Είναι βασικό ότι έχει κρατήσει τον περσινό κορμό, έτσι ώστε να έχει μία γερή βάση και με τις προσθήκες που ήρθαν να έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Τα παιδιά είναι πολύ καλά, ενθουσιασμένα με την ομάδα, και νομίζω ότι όλοι θα δώσουμε το 100% για να αποδώσουμε στο γήπεδο, κι αυτό θα φανεί σε σύντομο χρονικό διάστημα".

Τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ: "Εμείς είμαστε όλοι εδώ γιατί πιστεύουμε στην ομάδα. Βλέπουμε εκ των έσω τι προσπάθεια γίνεται και νομίζω πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε αυτό το κάτι παραπάνω. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει πολύ κόσμο, πολύ δυνατή διοίκηση, η οποία κάτι θα ξέρει παραπάνω για να φέρνει καινούριους παίκτες και να κρατά παλιούς".

Το μήνυμα της νέας σεζόν: "Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε εμείς σαν παίκτες είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Κάθε Σάββατο θα παίζουμε όμορφο βόλεϊ και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως και πέρυσι, και τον ευχαριστούμε για αυτό, έτσι ώστε να είναι ο έβδομος παίκτης μας και να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports