Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δανιήλ: "Καλύτερα από πέρυσι"

Δανιήλ: "Καλύτερα από πέρυσι"

Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις για τον Απόλλωνα Πατρών

 

Ο μάνατζερ του Απόλλωνα Πατρών, Σταύρος Δανιήλ, μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, τους νέους ξένους, αλλά και το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας στο οποίο και πάλι στον Απόλλωνα Πατρών θα θέσουν διπλό στόχο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πρωινή Γνώμη"...

Βρίσκεστε στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας σας. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις από τη φετινή ομάδα;
«Ακόμα είναι αρχή για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι όλα τα παιδιά δείχνουν διάθεση για κάτι καλύτερο από πέρυσι. Οι παλιότεροι μικροί Μολφέτας, Νιφόρας, Οικονομόπουλος, Πελεκούδας έχουν παρουσιαστεί πιο έτοιμοι στις πρώτες προπονήσεις, ενώ οι καινούριοι Πολυδωρόπουλος, Σπυράκος, Μαστρογιαννόπουλος δεν κρύβουν τη δίψα τους. Από την άλλη, Αργυρόπουλος, Σκορδίλης και Μπατής είναι τρεις παίκτες που θεωρώ ότι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν πάρα πολύ τόσο τα νέα παιδιά όσο και τους Αμερικανούς».

Ποιες είναι οι συνθήκες που έχετε συναντήσει στο Καρπενήσι κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σας;
«Οι συνθήκες μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές και είναι σημαντικό ότι η ομάδα δεν προπονείται σε πολλή ζέστη και αυτό βοηθά όλους τους αθλητές τη συγκεκριμένη περίοδο. Η απόφαση της διοίκησης για να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εκτός Πατρών ήταν πολύ σωστή, αφού αυτό δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα και να αποκτήσουν την ανάλογη χημεία αγωνιστική και μη. Ο χρόνος, λοιπόν, είναι με το μέρος μας και πιστεύω ότι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι παίκτες θα μπορέσουν να δέσουν γρηγορότερα».

Τα πρώτα συμπεράσματα για τους τέσσερις Αμερικανούς ποια είναι;
«Κατ’ αρχάς, επειδή αυτή την περίοδο είμαστε αρκετά κοντά, θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός ότι και οι τέσσερις είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς όπως γνωρίζετε η ομάδα κάθε χρόνο δίνει μεγάλο βάρος σε αυτό τον τομέα. Για το αγωνιστικό αρμόδιος είναι ο Νίκος (σ.σ. Βετούλας) αλλά από την εμπειρία μου και βλέποντάς τους στις προπονήσεις πιστεύω ότι έχουν προσαρμοστεί γρηγορότερα από όσο περιμέναμε».

Την Παρασκευή θα δώσετε το πρώτο σας φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα ακολουθήσει και συνέχεια. Πόσο θα σας βοηθήσουν αυτά τα δυνατά τεστ;
«Θεωρώ ότι τα φιλικά είναι κάποια τεστ για όλους για να δούμε πού βρισκόμαστε και αν τα παιδιά ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει ο κόουτς. Εάν κάτι δεν μας ταιριάζει θα πρέπει να το δούμε νωρίς και το σίγουρο είναι ότι τα φιλικά θα μας βοηθήσουν για να αποφασίσουμε εάν θα προσθέσουμε ή εάν θα αφαιρέσουμε κάτι. Σίγουρα η αρχή των φιλικών κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολη, αλλά στη συνέχεια θα έχουμε πιο σαφή συμπεράσματα».

Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Κυπέλλου, με τον Απόλλωνα να αντιμετωπίζει το νικητή του ζευγαριού Δόξα Λευκάδας - Παγκράτι. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σε αυτό το θεσμό;
«Η κλήρωση δείχνει βατή και αν είμαστε εμείς καλοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας πιστεύω πως θα κάνουμε καλή πορεία. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον Απόλλωνα και τα παιχνίδια του Κυπέλλου θα έχουν διπλή σημασία, καθώς πέρα από την πρόκριση θέλουμε να τα εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο και γι’ αυτό θα τα αντιμετωπίσουμε και ως κάποια δυνατά τεστ εν όψει πρωταθλήματος που ξεκινά στα μέσα του Οκτώβρη».

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Απόλλωνας θα διοργανώσει το διεθνές τουρνουά, που ουσιαστικά θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας. Θα αποτελέσουν αυτά τα τεστ πρόβα τζενεράλε εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας;
«Στο τουρνουά αυτό θεωρώ πως θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα που πρέπει γιατί θα βρισκόμαστε πιο κοντά στο πρωτάθλημα και θα παίξουμε με ομάδες που θα έχουμε κοινούς στόχους όπως ο Κόροιβος και ΠΑΟΚ. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας, οπότε είναι λογικό να αποτελούν πρόβα τζενεράλε εν όψει της νέας χρονιάς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports