Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αχαϊα: Στον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρη Κουκουλόπουλο η Αθηνά Τραχήλη για τον καταρροϊκό πυρετό

Αχαϊα: Στον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής...

Συνάντηση στην Αθήνα

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρη Κουκουλόπουλο είχε στην Αθήνα την Παρασκευή η Αχαιή Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη, συνοδευόμενη από μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου.

Στη συνάντηση, διάρκειας 2,5 ωρών, μετείχαν ακόμη οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Κορασίδης και Δ. Μελάς καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Κτηνιατρικής Θ. Αλεξανδρόπουλος.

Τόσο η κυρία Τραχήλη όσο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου εξέθεσαν στον κ. Κουκουλόπουλο και στους συνεργάτες του τις βασικές θέσεις των Ελλήνων κτηνιάτρων για μια σειρά ζητημάτων πρώτης γραμμής το τελευταίο διάστημα όπως η έξαρση της νόσου του καταρροϊκού πυρετού που θέτει σε κίνδυνο κτηνοτροφικές μονάδες σε όλη την χώρα, η νέα Κ.Α.Π. και τα μέτρα ενίσχυσης της κτηνοτροφικής παραγωγής, ο κτηνίατρος εκτροφής κ.α.

«Ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση, στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης», ανέφερε σε δήλωση της η κυρία Τραχήλη, προσθέτοντας ότι η περίοδος που διανύουμε είναι κομβικής σημασίας για τις προοπτικές του κτηνοτροφικού τομέα στην χώρα μας.

Ειδική μνεία έκανε η κυρία Τραχήλη στο ζήτημα του καταρροϊκού πυρετού επισημαίνοντας την ανάγκη εντατικοποίησης των μέτρων προστασίας των κτηνοτροφικών μονάδων, σε επίπεδο πρόληψης, με στόχο την ανάσχεση του φαινομένου.

Να σημειωθεί ότι προ ημερών η κυρία Τραχήλη είχε συνάντηση και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά