Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε η Αθηναική πρεμιέρα της περιπέτειας της Marvel, «Οι Φύλακες του Γαλαξία» παρουσία της Ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Μελία Κράιλινγκ

Απόψε η Αθηναική πρεμιέρα της περιπέτεια...

Το τρισδιάστατο φιλμ θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα – και στα Ster Cinemas της Πάτρας – από την ερχόμενη Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Αθηναϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel, Φύλακες του Γαλαξία – Guardians of the Galaxy, που θα λάβει χώρα σήμερα Δευτέρα  1η Σεπτεμβρίου 2014 το βράδυ στον θερινό κινηματογράφο Φλοίσβος, στην Αθήνα (είσοδος μόνο με προσκλήσεις) αναμένεται να παρευρεθεί η ηθοποιός Melia Kreiling (Μελία Κράιλινγκ), η οποία συμμετέχει με έναν σύντομο, αλλά αξέχαστο ρόλο, ως η φούξια εξωγήινη Bereet, στο απόλυτο κινηματογραφικό blockbuster του φετινού καλοκαιριού.

Η Kreiling θα καλωσορίσει το Ελληνικό κοινό, λέγοντας λίγα λόγια για τη συμμετοχή της στην υπερ-παραγωγή της Marvel και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει μαζί του την ταινία για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η νεαρή ηθοποιός Melia Kreiling έχει γεννηθεί στη Γενεύη και μάλιστα έχει κατά το ήμισυ Ελληνική καταγωγή. Πιο συγκεκριμένα έχει γεννηθεί από Ελληνίδα μητέρα και Αμερικάνο πατέρα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στο διακεκριμένο Northern School of Contemporary Dance του Leeds, στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αλλαγή πορείας, ακολούθησαν σπουδές υποκριτικής στο London School of Dramatic Arts. Η πρώτη της δουλειά ήταν στην τηλεοπτική σειρά εποχής «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Άιρονς – στο ρόλο της Bianca Gonzaga, ερωμένης του Άιρονς, η Kreiling άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αυτή τη χρονιά η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο βρετανικό θρίλερ White Room και στο περιπετειώδες θρίλερ X-moor (πρεμιέρα στο Frightfest του Λονδίνου), ενώ ολοκλήρωσε μόλις τα γυρίσματα της ταινίας DxM (Deus Ex Machina), με συμπρωταγωνιστές τους Sam Neil και Tom Payne. Παράλληλα έχει και άλλα κινηματογραφικά projects στα σκαριά. Πριν ένα χρόνο η Kreiling υπέγραψε και με το διάσημο πρακτορείο CAA στο Λος Άντζελες και μετά τους Φύλακες του Γαλαξία που έχουν βασιστεί στο κόμικ της Μάρβελ και σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία, η καριέρα της αναμένεται να απογειωθεί.

Melia Kreiling - Φιλμογραφία:

2014 Φύλακες του Γαλαξία, σκηνοθ. James Gunn

2014 Committed, σκηνοθ. Stelana Kliris

2013 Suspension of Disbelief, σκηνοθ. Mike Figgis

2013 The Borgias (TV), δημιουργός Neil Jordan

2012 The Other Wife (TV)

2012 Company of Heroes, σκηνοθ. Don Michael Paul

Η ΤΑΙΝΙΑ

Το σύμπαν της Marvel είναι αποδεδειγμένα μαγευτικό, γεμάτο ηρωικές καταστάσεις, έπη και κατορθώματα. Μετά τον Iron Man, τον Thor, τον Captain America και τους Εκδικητές - Avengers, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε μια καινούργια ομάδα. Ο σκηνοθέτης James Gunn, έχοντας στη διάθεσή του ένα διαστημικό καστ ηθοποιών (Chris Pratt, Benicio Del Toro, Vin Diesel, Bradley Cooper) μάς βάζει σε τροχιά και μάς ταξιδεύει σε έναν άλλο πλανήτη, όπου θα γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες, καλούς και κακούς. Ο στόχος, όμως, παραμένει ο ίδιος: η σωτηρία ολόκληρου του γαλαξία.

Οι Φύλακες του Γαλαξία έσπασαν τα ταμεία διεθνώς και στην Αμερική και έγιναν η μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού με περισσότερα από 540.000.000 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, από τα οποία τα 274 έχουν γίνει σε 5 εβδομάδες στις ΗΠΑ. To κόστος του φιλμ ανήλθε στα 170 εκατομμύρια δολάρια.

Σύνοψη:

Ο Peter Quill, ένας αυθάδης τυχοδιώκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αδυσώπητου κυνηγητού όταν κλέβει μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα, την οποία εποφθαλμιά ο πανίσχυρος κακός Ronan.

Προκειμένου να γλιτώσει, αναγκάζεται να συμμαχήσει με ένα μάτσο απροσάρμοστους- τον Rocket, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Groot, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την ολέθρια και αινιγματική Gamora και τον διψασμένο για εκδίκηση Drax. Η απειλητική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί την άμεση συσπείρωση αυτής της ομάδας άσχετων μεταξύ τους ηρώων.

Στις αίθουσες στις 4 Σεπτεμβρίου 2014 σε διανομή από την εταιρεία Feelgood και σε 3D.

*Να σημειώσουμε ότι ο Μπράντλει Κούπερ (The Hangover, Οδηγός Αισιοδοξίας, Οδηγός Διαπλοκής) δανείζει την φωνή του στον Rocket – ρακούν και ο Βιν Ντίζελ στο ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο (επίσης αποτυπώθηκε ο σωματότυπος του Βιν Ντίζελ με την τεχνική της motion capture). Ακόμα στο φιλμ παίζουν ο Ντισμόν Ούνσου (Amistad), η γνωστή και σπουδαία ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ και ο Τζον Σι Ράιλι αλλά και ο 45χρονος μυώδης πρωταθλητής πολεμικών τεχνών Dave Bautista.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

H Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Mελία Κράιλινγκ.

H Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Mελία Κράιλινγκ.

H Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Mελία Κράιλινγκ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture