Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτό το Σάββατο θα εμφανιστεί live στην Πάτρα η Νατάσα Θεοδωρίδου

Αυτό το Σάββατο θα εμφανιστεί live στην ...

Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Δρέπανο, 15 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα

Η δημοφιλής Θεσσαλονικιά λαική τραγουδίστρια, από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες του κοινού τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται πως αγαπά το κοινό της Πάτρας και περίπου πέντε μήνες μετά την τελευταία της live μουσική εμφάνιση στα μέρη μας, ξανάρχεται στην Πάτρα για μία και μοναδική μουσική βραδιά.

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου είχε τραγουδήσει στο μπαρ ρέστωραντ Ακρωτήρι, στο Ρίο ενώ αυτό το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 θα εμφανιστεί στο Δρέπανο, στο Volcano, με τα δύο ποτά στο μπαρ να κοστίζουν 15 ευρώ.

Στο μεταξύ πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί και γραφτεί ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου θα έκανε τον προσεχή χειμώνα μία συνεργασία – έκπληξη μαζί με την Καίτη Γαρμπή & την  Πέγκυ Ζήνα στην Ιερά Οδό. Τελικά το πολλά υποσχόμενο καλλιτεχνικό σχήμα δεν θα συνεργαστεί και η συγκεκριμένη γυναικεία μουσική σύμπραξη που θα είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία, ακυρώθηκε, όπως έγραψε το musicity.gr.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου την περασμένη χειμερινή περίοδο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα πρόγραμμα παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη στο Κέντρο Αθηνών στην Πειραιώς και Π. Ράλλη, στην Αθήνα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σπούδασε δημοσιογραφία ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ήρθε στην Αθήνα το 1996 και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Το 1998 έβγαλε τον δεύτερό της δίσκο, με τίτλο "Δεύτερη αγάπη", που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι "Δεν θέλω τέτοιους φίλους". Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο, ξεπερνώντας τα 80.000 αντίτυπα ενώ η συνεργασία της με τον Πασχάλη Τερζή επεκτάθηκε και με τις εμφανίσεις τους στα «ΑΣΤΕΡΙΑ».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ερμηνεύσει παρέα με την Καίτη Γαρμπή το πολύ επιτυχημένο τραγούδι "Επιτέλους", ντουέτο που τους έγραψε ο Φοίβος και συμπεριλήφθηκε στον δίσκο "Το κάτι" της Γαρμπή.

Το 2004 ο δίσκος "Έρωτα δεν ξέρεις ν' αγαπάς", σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, σηματοδότησε μια προσωρινή στροφή στο ρεπερτόριο της Νατάσας Θεοδωρίδου, προάγγελο της οποίας είχε αποτελέσει και η συμμετοχή της στο soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας Πολίτικη Κουζίνα, όπου ερμήνευσε το τραγούδι "Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές". Στις αξιόλογες συνεργασίες της περιλαμβάνονται κι αυτές με τον Γιάννη Πάριο στην "Ιερά Οδό", την σπουδαία Μαρινέλλα αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, με την οποία και ερμήνευσε το κομμάτι «Λάθος αγάπες».

Το 2013 η MINOS-ΕΜΙ/A UNIVERSAL MUSIC COMPANY την καλωσόρισε στην οικογένεια της. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο “Σ’ ΑΓΑΠΩ”, την μουσική έχει γράψει ο σημαντικότερος Έλληνας συνθέτης, ο Αντώνης Βαρδής και τους στίχους ο καταξιωμένος Πατρινός στιχουργός Βασίλης Γιαννόπουλος.

Την επιμέλεια της παραγωγής του δίσκου έχει αναλάβει ο παραγωγός πολλών μεγάλων επιτυχιών και στενός συνεργάτης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Γιάννης Δουλάμης.

*Από τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια που έχει τραγουδήσει στην έως τώρα καριέρα της, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι το λαικό τραγούδι «Κόκκινη γραμμή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View