Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση – παραλαβή στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε κλίμα συγκίνησης  η παράδοση – παραλα...

Ο Α. Παναγιωτόπουλος παράδωσε στον Χρ. Νικολάου

Μ’ έντονη την συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, η παράδοση – παραλαβή και η εγκατάσταση της νέα Δημοτικής Αρχής.

Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, υποδέχτηκε στο γραφείο  του δημάρχου, το νέο δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου τον οποίο συνόδευαν, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι, οι συνεργάτες του και πλήθος δημοτών.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην σημαντική δουλεία που έγινε σε αυτή την «κουτσή» θητεία και αναφέρθηκε  τόσο  στην κατασκευή των σχολικών συγκροτημάτων όσο και στην  ανάπλαση που γίνεται στο ιστορικό & εμπορικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο που παραδίδεται σήμερα  είναι οι μελέτες των έργων που έχουν γίνει διότι  η μελέτη αποτελεί το μισό έργο.

Τέλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου και αιρετούς συνεργάτες – οι οποίοι συνεχίζουν στη νέα Δημοτική Αρχή -  και τους ευχήθηκε πάντα να έχουν δύναμη και κουράγιο να αγωνίζονται για το καλό και την πρόοδο  του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ο  δήμαρχος κ.  Νικολάου ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαν και τόνισε :

«…Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος σήμερα γιατί είναι μια μέρα χαράς αλλά και ευθύνης. Χαράς γιατί συνεχίζουμε στο δύσκολο δρόμο  που ξεκινήσαμε  το 2010  και ευθύνης γιατί παίρνω την σκυτάλη  από έναν άνθρωπο που υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί  είκοσι συναπτά έτη. Δίπλα του μάθαμε πολλά και μας μπόλιασε με ιδανικά, αρχές και με καινοτόμες ιδέες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση » και έκλεισε λέγοντας ότι :

«.. η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας συνεχίζει ενωμένοι να παλεύει στα δύσκολα. Μεγάλες δυσκολίες για τον τόπο μας και για τον συνάνθρωπό μας, δυσκολίες που μόνο αν τις παλέψουμε ενωμένοι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ενωμένοι και πιασμένοι χέρι χέρι  θα παλέψουμε για την  προκοπή του Δήμου μας. Δεν περισσεύει κανείς αυτές τις τόσο σημαντικές στιγμές».

Ο  δήμαρχος δώρισε στο κ. Παναγιωτόπουλο την εικόνα της Παναγίας και του ευχήθηκε να είναι πάντα δυνατός και να αγωνίζεται με πάθος στο νέο του αυτοδιοικητικό  μετερίζι. Μετά την τελετή παράδοση - παραλαβής  ακλούθησε επίσκεψη στα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις