Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραυματισμός και τέλος σεζόν για τον Λούη Τσάτουμα

Τραυματισμός και τέλος σεζόν για τον Λού...

Δεν θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις

Ο τραυματισμός στην ποδοκνημική, από την υπερπροσπάθεια της Ζυρίχης, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του μήκους, υποχρεώνει το Λούη Τσάτουμα να μην ολοκληρώσει την αγωνιστική σεζόν.

Μετά τα Ντάιαμοντ Λιγκ της Στοκχόλμης και του Μπέρμιγχαμ, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης, στις Βρυξέλλες, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαρακές.

«Ελπίζαμε πως θα βελτιωθεί η κλινική του εικόνα και θα ήταν σε θέση να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου. Ο τραυματισμός στον αστράγαλο μας ανάγκασε όμως να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του στις Βρυξέλλες, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πως δεν είναι σε θέση να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στο Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Βασιλικός.

Ο Τσάτουμας τραυματίστηκε στην περιοχή του αστραγάλου, στη διάρκεια του προκριματικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης, διοργάνωση στην οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ο έμπειρος άλτης θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, θα ξεκουραστεί κι έπειτα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις