Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aχαϊα: Οι τοποθετήσεις αστυνομικών υποδιευθυντών- Ποιός πάει πού

Aχαϊα: Οι τοποθετήσεις αστυνομικών υποδι...

Παραμένει διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ο Θανάσης Παπανικολάου

Aπό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις των αστυνομικών υποδιευθυντών. Στην Αχαϊα και τη Δυτική Ελλάδα τα πράγματα έχουν ως εξής:

Παραμένει διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ο Θανάσης Παπανικολάου. Ο Χρήστος Μαζαρακιώτης παραμένει στο Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Οι μέχρι πρότινος βοηθοί των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Ασφαλείας και Τάξης τοποθετούνται στις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

O Απόστολος Μαρτζάκλης μετακινείται ως βοηθός του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας Ιωάννη Σεϊντή, όπως επίσης οι Βασίλης Τσούρας και Θεόδωρος Τσάτσαρης.

Αντίθετα, στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας τοποθετείται και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Στην Αμεση Δράση τοποθετείται διοικητής ο Περικλής Δημητρόπουλος και υποδιοικητής ο Ανδρέας Γκίζας. Ο Τριαντάφυλλος Πανώριος επιστρέφει και πάλι στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών ως διοικητής και υποδιοικητής ορίζεται ο Παναγιώτης Πετσίνης.

Στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών αναλαμβάνει διοικητής ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν διοικητής στην Τροχαία Πατρών. Στην Τροχαία τοποθετείται ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Διοικητής στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα αναλαμβάνει ο Χρήστος Ντεμίρης, ενώ παραμένουν διοικητές του 3ου Αστυνομικού Τμήματος Ανδρέας Τσαπικούνης και του 5ου Αστυνομικού Τμήματος Γιάννης Κυριακόπουλος.

Στο Τμήμα Μεταγωγών τοποθετείται ο Γιάννης Μπούμης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις