Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΕΔΕ: Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Πάτρα, Πύργο & Αγρίνιο

ΕΕΔΕ: Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος ...

Eιδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με την Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, προχωρά στις ενάρξεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα, το Αγρίνιο και τον Πύργο με ημερομηνίες έναρξης 10/10/2014, 17/10/2014 & 31/10/2014 αντίστοιχα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καταξιωμένο εδώ και 25 χρόνια στο ελληνικό επιχειρησιακό περιβάλλον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, αποφοίτησαν από αυτό 4.000 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς με μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι οποίοι συνεργάζονται χρόνια με την ΕΕΔΕ.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις εγγραφής συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Ερωφίλη Νομικού, κ. Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573, Fax: 2610 361 517, email: [email protected], website: www.eede.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις