Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Φεύγει σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, ο οποίος απ' τα μέσα Αυγούστου έκανε αρκετά επικοινωνιακή τη ζωή σας. Τώρα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά, γι' αυτό μέχρι τις 27/9 μπορεί να έχετε ιδέες για νέα έσοδα ή να προχωρήσετε σε συμφωνίες και σε αγορές ή πωλήσεις. Οι γνώσεις και οι γνωριμίες σας φέρνουν έσοδα.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής σήμερα, ο οποίος θα κάτσει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, ένα διάστημα ζωηρό, με πολλές ιδέες, συζητήσεις, γνωριμίες, συναντήσεις και με αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια επίσης. Ο νους σας θα είναι ιδιαίτερα διαυγής και θα γίνετε πιο ομιλητικοί και αναλυτικοί. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα μέχρι τις 27/9, θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε κάποια γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα θέματα. Επειδή θα κάνετε όμως κι έναν απολογισμό, είναι πιθανό να βγουν ορισμένες ενοχές στην επιφάνεια. Ενασχόληση με θέματα πνευματικά και καλλιτεχνικά. Προσοχή σε αυταπάτες.

Τοξότης

Με την διέλευση του Ερμή απ' τον Ζυγό από σήμερα μέχρι τις 27/9, θα ενεργοποιηθεί ο οίκος της φιλίας και της δικτύωσης, γι' αυτό θα είναι μια κοινωνική περίοδος, με νέες γνωριμίες, ακόμα και μέσα απ' το ίντερνετ. Στο διάστημα αυτό ίσως ξεκινήσετε μαθήματα και σεμινάρια μέσα σε ομάδες. Ενασχόληση με συλλόγους ή κόμματα.

Αιγόκερως

Θα φέρει κινητικότητα επαγγελματική η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 27/9 θα δώσει την ευκαιρία για επαγγελματικές γνωριμίες, για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, για συζητήσεις και συμφωνίες. Καλή περίοδος για να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας και να στείλετε βιογραφικά. Εποχή περισσότερων κοινωνικών σχέσεων και γνωριμιών.

Υδροχόος

Θα τονώσει το νου και την επικοινωνιακή σας δεινότητα η διέλευση του Ερμή απ' το Ζυγό έως τις 27/9, ο οποίος θα σας προσφέρει ιδιαίτερη διαύγεια. Θα είναι ταυτόχρονα και ένα διάστημα με ταξίδια ή με επαφές με το εξωτερικό και με γνωριμίες με ξένους. Καλή περίοδος για τις σπουδές και για διάβασμα. Κινητικότητα σε θέματα νομικά.

Iχθύες

Κινητικότητα σε θέματα οικονομικά θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα μέχρι τις 27/9, γι' αυτό θα είναι ένα διάστημα με συζητήσεις για οικονομικές συνεργασίες ή επενδύσεις, τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων που αφορούν δάνεια, συντάξεις, κληρονομικά κλπ. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος πιο ψυχαναλυτική, όπου θα σκεφτείτε πιο βαθιά.

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό θα κάνει αρκετά κοινωνική τη ζωή σας μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, ένα διάστημα με αρκετές νέες γνωριμίες, συναντήσεις και socializing. Νέοι άνθρωποι και συνεργάτες μπαίνουν στη ζωή σας. Είναι μια περίοδος που πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τους άλλους και να επικοινωνήσετε καλύτερα μαζί τους.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ερμής, ο οποίος θα φέρει κινητικότητα στον εργασιακό τομέα μέχρι τις 27/9, ένα διάστημα με επαγγελματικές γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες. Επικοινωνιακή και ζωηρή θα είναι η καθημερινότητά σας, ενώ θα κάνετε και κάποιες προσαρμογές σ' αυτήν. Επίσης, την περίοδο αυτή θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας, υγιεινής και διατροφής.

Δίδυμοι

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει ερωτικές γνωριμίες και την ευκαιρία για διασκέδαση, συναντήσεις και φλερτ μέχρι τις 27/9, όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό στα ερωτικά ωστόσο. Επίσης, θα είναι ένα διάστημα με νέες δημιουργικές ιδέες και συζητήσεις για δημιουργικά project. Ακόμα, θ' ασχοληθείτε και θα επικοινωνήσετε περισσότερο με τα παιδιά.

Καρκίνος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, ο οποίος τώρα θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, μέχρι τις 27/9 το σπίτι σας είναι πιθανό να γίνει κέντρο διερχομένων, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα ακινήτων. Στο διάστημα αυτό ίσως κάνετε και μια αναπόληση του παρελθόντος ή ένα ταξιδάκι στις ρίζες σας.

Λέων

Ο Ερμής σήμερα αλλάζει ζώδιο και θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή τη ζωή σας μέχρι τις 27/9, ένα διάστημα με γνωριμίες, επαφές διάφορες, συμφωνίες, ιδέες και αρκετή κουβεντούλα. Πολλές μετακινήσεις ή και ταξιδάκια. Ταυτόχρονα, την περίοδο αυτή θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την πληροφόρηση, με μαθήματα και σεμινάρια, με διάβασμα και γράψιμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being