Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: "Στόλισμα" του Γιώργου Παπανδρέου στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο facebook!

ΠΑΣΟΚ: "Στόλισμα" του Γιώργου ...

Η ανάρτηση αποσύρθηκε μετά από λίγο

Ανάρτηση που εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα Facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο αποδοκίμασε και «κατέβασε» το ΠΑΣΟΚ.

Η ανάρτηση που καταφερόταν εναντίον του Γ. Παπανδρέου έγινε από τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Δεληγκάρη και ανέφερε: «Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!...Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ».

Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε ενώ σε επόμενο μήνυμά του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση στο Ζάππειο.

Ηταν μια προσωπική μου άποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ». Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι, «Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις