Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κοντά στους Ρομά που επιτέθηκαν και χτύπησαν τον υπάλληλο του ΠΠΝΠ η Αστυνομία

Πάτρα: Κοντά στους Ρομά που επιτέθηκαν κ...

Απομένει η ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη και του οδηγού

Το πρώτο βήμα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ρομά που επιτέθηκαν σε βάρος του υπαλλήλου του νεκροτομείου στο ΠΠΝΠ, έκανε η Αστυνομία.

Όπως πληροπφορείται το thebest.gr οι δράστες μετά το επεισόδιο στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου, όπου επιδίωξαν να δουν το πτώμα της γυναίκας (επίσης ρομά) που είχε αυτοκτονήσει στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, έφυγαν από τον χώρο του Νοσοκομείου με το συγκεκριμένο ΙΧ και το εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση.

Ήδη αστυνομικοί επεξεργάζονται τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους από το όχημα και αναμένεται σύντομα να εντοπίσουν τόσο τον ιδιοκτήτη, όσο και τον οδηγό και τους επιβαίνοντες

Εξοργισμένος με τη συμπεριφορά φίλων και συγγενών της νεαρής Ρομά μετά το περιστατικό ήταν και  ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Μάλιστα ο κ. Μπονάνος επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυτηή Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο και, αφού του περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου, απαίτησε να συλληφθούν άμεσα οι υπαίτιοι.

Μιλώντας στο thebest ο κ. Μπονάνος εξήγησε ότι η επίθεση των οικείων της άτυχης κοπέλας προς τον νεκροτόμο ήταν στην κυριολεξία δολοφονική αφού έγινε με κατσαβίδι και είχε ως αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να βρίσκεται στον αξονικό τομογράφο με κρίσεις επιληψίας.

Παράλληλα προκάλεσαν σημαντικές φθορές στον χώρο του νεκροτομείου, ενώ όπως σημειώνει ο κ. Μπονάνος η Αστυνομία δεν συνέλαβε τους υπευθύνους.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις