Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Kate Hudson στο εξώφυλλο του Red

Η Kate Hudson στο εξώφυλλο του Red

Η Kate Hudson ποζάρει χαμογελαστή στο εξώφυλλο του περιοδικού Red για το τεύχος Οκτωβρίου

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης της 35χρονης ηθοποιού.

Για το ότι θέλει να είναι ένα καλό πρότυπο: Αν υπάρχει ένα πράγμα που δε θα έχω ποτέ, αυτό είναι διατροφική διαταραχή. Δε θα κάνω κανένα κορίτσι να το πιστεύει αυτό. Είναι σοβαρή ασθένεια και όχι κάτι για να προβάλλεται στα εξώφυλλα των περιοδικών. Και είμαι το ακριβώς αντίθετο. Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι, ναι, παίρνουμε αρκετά κιλά όταν προκύπτει μια εγκυμοσύνη. Θέλω οι κοπέλες να αγαπούν τον εαυτό τους. Θέλω να νιώθουν καλά με αυτό που είναι. Είμαι τυχερή γιατί αγαπήθηκα. Αλλά βλέπω τόσες νεαρές γυναίκες που δε μπορούν να αγαπήσουν τον εαυτό τους γιατί απλά… δεν είχαν αυτή την αγάπη.

Για τον γάμο με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Bellamy: Δε βιάζομαι. Είμαστε σαν παντρεμένοι. Απλά πρέπει να βρούμε το χρόνο να οργανώσουμε την τελετή.

Για την προβολή από τα μέσα: Είναι σαν καταιγίδα. Νομίζω ότι όταν είσαι ελεύθερη σχεδόν σε πετάνε στη φωτιά. Βγαίνεις με τους πάντες, σύμφωνα με τα μέσα. Και εσύ σκέφτεσαι, “Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αυτόν”. Συνειδητοποιείς ότι θέλουν κάθε γυναίκα, πόρνη. Αυτά τα κουτσομπολίστικα περιοδικά θέλουν να προβάλουν τις γυναίκες ως κακές. Γιατί να φτιάχνουν τόσο άσχημη εικόνα των γυναικών και να την σερβίρουν στα νέα κορίτσια; Ποτέ δε θα το καταλάβω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight