Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Carey Mulligan και ο Bill Nighy στο Broadway

Η Carey Mulligan και ο Bill Nighy στο Broadway

Η Carey Mulligan και ο Bill Nighy θα συμπρωταγωνιστήσουν στο Skylight David Hare που θα ανέβει στο Broadway αυτή την άνοιξη

Οι παραστάσεις, σε σκηνοθεσία του δυο φορές βραβευμένου με Tony Stephen Daldry, θα ξεκινήσουν στις 16 Μαρτίου στο John Golden Theatre με την επίσημη πρεμιέρα να πραγματοποιείται στις 2 Απριλίου. Το έργο θα παίζεται για 13 εβδομάδες, μέχρι τις 14 Ιουνίου.

Η υπόθεση ακολουθεί την καθηγήτρια σε γυμνάσιο Kyra Hollis (Mulligan) ενώ δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη από τον πρώην σύντροφό της, επιτυχημένο εστιάτορα και προσφάτως χηρεύσαντα Tom Sergeant (Nighy), στο φτωχικό της διαμέρισμα. Τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Μεγαλωμένη στα πούπουλα σε μεγαλοαστική οικογένεια του Surrey, η Kyra ήταν κάποτε το δεξί χέρι του Tom στην αυτοκρατορία του με υπηρεσίες catering, ενώ είχε υπάρξει και babysitter για τον γιο του Edward (Matthew Beard). Κάτι συνέβη και την ανάγκασε να φύγει. Καθώς η νύχτα προχωρά, όλα αποκαλύπτονται.

Το Skylight ανέβηκε πρώτη φορά το 1995 στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου και έπειτα μεταφέρθηκε στο West End και το Broadway με τους Michael Gambon και Lia Williams στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Nighy ανέλαβε τον ρόλο του Tom το 1997 και φέτος θα τον επαναλάβει απέναντι στη Mulligan.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight