Στο στάδιο της Παναχαικής στην Αγυιά - Εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το thebest.gr
Σε λίγη ώρα στις 21.00 αναμένεται να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία στο στάδιο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα με τον αγαπημένο και διαχρονικό Έλληνα ρόκερ Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ξέρει τόσα χρόνια τώρα να ξεσηκώνει το κοινό και μαζί του τους εξαίρετους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές Χρήστο Θηβαίο και Μίλτο Πασχαλίδη.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντιούνται σε μια μεγάλη γιορτή, με τραγούδια και σάτιρα που θα μας δώσουν δυνάμεις για το χειμώνα.
Με ροκ διάθεση ο «40 Χρόνια Έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου που πριν δύο μέρες, την Τρίτη 2/9/2014 τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, επιστρέφει στην Πάτρα με αποσκευές τα καλύτερα τραγούδια του από αυτή την πορεία, με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια ενός έφηβου ροκά.
Μαζί του οι καλοί του φίλοι και συνάδελφοι του, Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης, στήνουν από κοινού το δικό τους πρόγραμμα, παρουσιάζοντας για 1η φορά στην Πάτρα το αποτέλεσμα της σύμπραξης τους. Οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί άλλοτε με τρυφερότητα και άλλοτε με οργή, αφιερώνουν στις «Μέρες Αδέσποτες» που ζούμε, τα τραγούδια τους, διατηρώντας πάντα τις «Κακές Συνήθειες» τους.
Οι τρεις τους ενώνουν τις φωνές και τη ροκ διάθεσή τους και «σταθμεύουν» στο στάδιο της Παναχαϊκής απόψε Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014, υποσχόμενοι να κρατήσουν ψηλά τον πήχυ της διασκέδασης με αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια αλλά και τραγούδια που τους ενώνουν.
* Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ στην προπώληση, 12 ευρώ στην είσοδο το βράδυ της συναυλίας. Ώρα έναρξης: 21.00.
Εισιτήρια προπωλούνται στο Public, την Γωνιά του Βιβλίου, το καφέ Sud και το Discover.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr