Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: A capella τραγούδησαν Πρωτοψάλτη - Αρβανιτάκη στο Χάραμα μετά τη βροχή - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: A capella τραγούδησαν Πρωτοψάλτη ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Η βροχή έληξε νωρίτερα τη συναυλία

Με κέφι, μπρίο και ξεχωριστά τραγούδια τα οποία αντάλλαξαν και μοιράστηκαν, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντήθηκαν χθες με το κοινό της Πάτρας στο Θερινό Χάραμα. "Μένω Εκτός", "Αν σ΄αρνηθώ αγάπη μου", "Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ", "Η σωτηρία της ψυχής", "Θέλω τη γιορτή" και άλλα αγαπημένα τραγούδια των δύο σπουδαίων κυριών του Ελληνικού πενταγράμμου συνέθεσαν το ρεπερτόριο, το οποίο θα ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια, αν μία ώρα μετά την έναρξη της βραδιάς η βροχή δεν έκανε την εμφάνισή της.

Aρχικά ο κόσμος αλλά και οι δύο ερμηνεύτριες έμειναν στις θέσεις τους και συνέχιζαν να τραγουδούν, με το κοινό να ανοίγει ομπρέλες και παρά τις αποχωρήσεις, πολλοί να εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο χώρο.

Ωστόσο, η βροχή συνέχισε και δυνάμωσε με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να σταματήσει. Η θέρμη του κόσμου ωστόσο έβγαλε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη ξανά στη σκηνή τραγουδώντας σχεδόν a capella, χωρίς μικρόφωνα και συνοδεία του φυσικού ήχου μουσικών οργάνων.

Οι δύο ερμηνεύτριες τις οποίες συνάντησε το thebest.gr στα καμαρίνια ήταν ευχαριστημένες από την υποδοχή του κοινού και εντυπωσιασμένες από την αισθητική του χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight