Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ξενοδοχείο Emelisse παρουσιάζει το κορυφαίο αθλητικό Σαββατοκύριακο που θα λάβει μέρος στο Φισκάρδο

Το ξενοδοχείο Emelisse παρουσιάζει το κο...

Από 3-5 Οκτωβρίου 2014

Το ξενοδοχείο Emelisse έχει την περηφάνια να σας παρουσιάσει το κορυφαίο αθλητικό Σαββατοκύριακο που θα λάβει μέρος στο Φισκάρδο και το βόρειο κομμάτι της Κεφαλονιάς από 3-5 Οκτωβρίου 2014, το "Φίσκαθλον".

Το ξενοδοχείο Emelisse Hotel ξεχωρίζει για την αφοσίωση του, στο στόχο του, για μια αθλητική και υγιή στάση ζωής. Μια άποψη την οποία είναι πρόθυμο να επεκτείνει έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αυτήν επαγγελματίες αθλητές αλλα και μη αθλητές. Η διασκέδαση είναι πάνω απ' όλα!

Στο τουρνουά "Φίσκαθλον" αναμένεται να προσέλθουν περίπου 100 επαγγελματίες αθλητές και πάνω από 300 επισκέπτες.

Για εκείνους που δε θα διαμείνουν στο Emelisse Hotel, θα υπάρχει διαθεσιμότητα φιλοξενίας σε άλλα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και studios στο Φισκάρδο. Κάθε συμμετέχων θα λάβει ένα t-shirt με την εγγραφή του στο τουρνουά, ενώ θα υπάρχουν και πολλά βραβεία.

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι παρακάτω:

AQUATHLON: Δύο γύροι αγώνων 1800 μέτρων. Το αγώνισμα θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 09:00 ξεκινώντας με κολύμπι από τα βράχια του Emelisse στην παραλία του Φισκάρδου, ενώ συνεχίζεται με 5χλμ τρέξιμο από το Φισκάρδο στην παραλία του Φώκι και επιστροφή στο Φισκάρδο.

WATER POLO: Για πρώτη φορά, το τέρμα υδατοσφαίρισης θα μπει στην καρδιά της περιοχής, στο λιμάνι του Φισκάρδου. Το πρόγραμμα αρχίζει το Σάββατο στις 17:00 με αγώνα γυναικών, θα ακολουθήσει στις 18:00 ο αγώνας των βετεράνων και στις 19:00 θα απονεμηθούν τα βραβεία.

SQUASH TOURNAMENT: Θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης και θα διαρκέσει έως την Κυριακή. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13:00.

TENNIS CLUB TOURNAMENT: Θα ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής και θα διαρκέσει έως την Κυριακή. Ο  τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.00.

RUNNING Αγώνας τρεξίματος 5 χιλιομέτρων, την Κυριακή στις 09.00,  με αφετηρία το Μάγγανο και τερματισμό το Φισκάρδο.

Επίσης, στο Emelisse Hotel θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου το HHH (Healthy Hellenic Holidays), με έμπειρους προσωπικούς trainer και ειδικούς διατροφολόγους από το Ηνωμένο Βασίλειο που θα έρθουν αποκλειστικά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να εκτονωθούν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά στο πάρτι που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στο Φισκάρδο στον Μηνά, ενώ θα ακολουθήσει και το Σάββατο πάρτι στο Emelisse Hotel με μουσική από τον DJ George και ποτό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλ.: 26740.41200

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις