Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα - Μαζωνάκης: "Αφήστε τον άνθρωπο να με προσκυνήσει" - BINTEO

Πάτρα - Μαζωνάκης: "Αφήστε τον άνθρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εδιωξε τους security και του.. επέτρεψε να τον προσκυνήσει στην πίστα!

Συνέβη σε πρόσφατη εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στην Πάτρα και σε νυχτερινό κέντρο του Ρίου. Κι ενώ ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευε αγαπημένες επιτυχίες στην πίστα -η οποία παρεμπιπτόντως, λόγω διαστάσεων δεν επιτρέπει χορούς και άλλα- ένας πατρινός έφθασε μπροστά στα πόδια του Γιώργου Μαζωνάκη, έπεσε στα τέσσερα και προσπάθησε να προσκυνήσει εκστασιασμένος. Τότε επενέβησαν οι security του κέντρου για να απομακρύνουν τον νεαρό.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, από μικροφώνου, ζήτησε να μην επέμβει κανείς και απευθυνόμενος στον νεαρό του είπε: Εντάξει, τώρα μπορείς να με προσκυνήσεις!

Κι αν κάποιοι γέλασαν με το περιστατικό, κάποιοι άλλοι σχολίαζαν πολύ αρνητικά την έπαρση του Γιώργου Μαζωνάκη που εκτιμώντας τον εαυτό του ως κάτι θεϊκό απευθύνθηκε στον νεαρό που ήταν πεσμένος στα πόδια του και αντί να τον σηκώσει ή να τον προτρέψει να μην το κάνει υποστήριξε την κίνησή του.

Κατα τ άλλα οσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, πέρασαν πολύ καλά και βρήκαν τις ερμηνίες του γνωστού τραγουδιστή πολύ καλές σε σχέση με άλλες εμφανίσεις που ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν.. ζόριζε και ιδιαίτερα τις φωνητικές του χορδές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight