Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τον Ολυμπιακό - Μεγάλη ΝΙΚΗ επί της Αθλέτικο!!!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τον Ολυμπιακό - Μεγάλη ΝΙΚΗ...

Για το Τσάμπιονς Λιγκ

23:47 Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τ’ όνομα. Ο Ολυμπιακός την χάρη! Με μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην περσινή φιναλίστ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μαγικό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας 3-2 στην πρεμιέρα!

Μαζουάκου (13') και Αφελάι (31') μετά από εξαιρετικές κομπίνες και ο Μήτρογλου «εκτέλεσαν» τους «ροχιμπλάνκος», οι οποία είχαν βάλει... φωτιά στο παιχνίδι με τους Μάντζουκιτς (38') και Γκρίεζμαν!

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, μαζί με τον κόσμο που γέμισε το «Καραϊσκάκη», δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα!

Πώς ξεκίνησε:

Ο Μίτσελ έκανε την έκπληξη με τον Μανιάτη που ενώ φαινόταν πως δεν θα προλάβει το σημερινό παιχνίδι, τελικά τον έριξε στην μάχη. Ο Ισπανός τεχνικός «γέμισε» το κέντρο της ομάδας, ενώ εμπιστεύθηκε τον Μήτρογλου στην επίθεση.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα ο Μασουάκου, δεξιά ο Ελαμπντελαουί, στόπερ οι Αμπιντάλ, Μποτία, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης -με τάση στα δεξιά-, στο άλλο άκρο ο Αφελάι και στην κορυφή της επίθεσης τον Μήτρογλου.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός έπαιξε στα ίσια την Ατλέτικο. Παθιασμένος, μαχητικός, με πλάνο, σωστές επιλογές, χωρίς ασφυκτικό πρέσινγκ, αλλά και χωρίς να κλειστεί πίσω. Ο Μίτσελ γέμισε το κέντρο, δεν άφησε ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι εύκολα ή δύσκολα αντιμετώπιζαν τις πολύ επικίνδυνες στημένες φάσεις των Ισπανών.

Με ανεβασμένη ψυχολογία κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, έψαξαν το γκολ και αυτό ήρθε. Από την κομπίνα Τσόρι-Αφελάι η μπάλα έφτασε στον Μαζουάκου και αυτός με ένα «ξερό» διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία νίκησε τον Όμπλακ!

Οι «ροχιμπλάνκος» ανέβασαν την πίεσή τους και απειλώντας -σχεδόν- μονίμως από αριστερά έφεραν αρκετές φορές την μπάλα στην ελληνική περιοχή. Όμως μια ακόμα κομπίνα των Πειραιωτών, τους έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Από έμπνευση του Τσόρι και με τον Μήτρογλου να αφήνει έξυπνα για τον Αφελάι, ο Ολλανδός τελείωσε υποδειγματικά την φάση διαμορφώνοντας το 2-0!

23:39 Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό. Οι "Ερυθρόλευκοι" υπέταξαν την πρωταθλήτρια Ισπανίας Αθλέτικο Μαδρίτης με 3-2 για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports