Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Τι θα γίνει με την καταβολή υπερωριών σε εργαζόμενους του Δήμου

Πάτρα:Τι θα γίνει με την καταβολή υπερωρ...

Συνάντηση του Κλαδικού Συνδικάτου των ΟΤΑ νομού Αχαΐας με τον Δήμαρχο Πατρέων

Αντιπροσωπία της Διοίκησης του Κλαδικού Συνδικάτου των ΟΤΑ νομού Αχαΐας  συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πάτρας,  για το θέμα των αθεώρητων ενταλμάτων υπερωριών  από την Επίτροπο.

Ο Δήμαρχος , όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου "ενημέρωσε την αντιπροσωπία του συνδικάτου ότι συναντήθηκε με την Επίτροπο για τις αιτίες της άρνησης να θεωρηθούν τα εντάλματα που έχει σαν αποτέλεσμα την  καθυστέρηση καταβολής της υπερωριακής αποζημίωσης προς τους εργαζόμενους.

Στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με την επίτροπο  συμφωνήθηκε να ξαναφτιαχτούν οι καταστάσεις και τα εντάλματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για το σύνολο της υπερωριακής εργασίας που έχουν προσφέρει με τις διαδικασίες και την επαρκή αιτιολόγηση που προβλέπονται από το νόμο.

Σχετική κατεύθυνση έχει δοθεί στις υπηρεσίες να ξεκινήσουν άμεσα την διαδικασία και να ολοκληρωθεί το συντομότερο.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο συζητήσαμε και το θέμα των  οδοιπορικών και γάλακτος, Μ.Α.Π και δεσμεύτηκε ότι το θέμα του γάλακτος και των ατομικών μέσων προστασίας ότι είναι μέσα στις υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής και ότι θα φροντίσει να αποδοθούν κανονικά και ότι είναι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις