Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις αναπληρωτών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής- ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις αναπληρωτών ...

Ο πίνακας των ονομάτων είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υπουργείου

Στην πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, νηπιαγωγών ειδικής αγωγής και αναπληρωτών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ειδικής αγωγής προχωρά το υπουργείο Παιδείας. Οι πίνακες των ονομάτων αναρτήθηκαν στη ιστοσελίδα του υπουργείου, ενώ η τοποθέτησή τους ξεκινά από αύριο.

Ειδικότερα, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πλήρους ωραρίου 346 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, 533 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, 183 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, 278 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ16.01-Μουσικής, 172 εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ19 & ΠΕ20-Πληροφορικής, 435 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών και 37 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ18.41-Δραματικής Τέχνης.

Οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους πραγματοποιούνται στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - ΑΠ1, ΑΠ2, ΑΠ3» του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.

Νηπιαγωγοί

Επίσης, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 10 εκπαιδευτικοί ΠΕ61-Νηπιαγωγών ΕΑΕ και 199 εκπαιδευτικοί ΠΕ60.50 για την κάλυψη λειτουργικών κενών στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και στα Τμήματα Ένταξης των νηπιαγωγείων γενικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων.

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Εξάλλου, αναρτώνται οι πίνακες των ονομάτων των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ08.50 και ΠΕ18.12.50 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που προσλαμβάνονται με πλήρες ωράριο διδασκαλίας στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού – ΑΠ1, ΑΠ2, ΑΠ3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013 για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Επισημαίνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Για τους πίνακες πατήστε εδώ


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις