Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Νίκη και καλή εμφάνιση με Ζάκυνθο

Παναιγιάλειος: Νίκη και καλή εμφάνιση με  Ζάκυνθο

Με 2-0

Την καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα – σε επίσημα και φιλικά – πραγματοποίησε σήμερα ο Παναιγιάλειος κόντρα στη Ζάκυνθο, ομάδα που μετέχει στο βόρειο όμιλο της FootballLeague.

Παρουσία περίπου 250 φιλάθλων στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι 2-0 των νησιωτών, με τον Μουράτ Σεροπιάν να χρησιμοποιεί συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τα δύο τελευταία – χρονικά – αποκτήματα, τον Ουρτάδο και τον Μίλιεβιτς, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ιδιαίτερα ο νεαρός Ελληνοσέρβος, που χειροκροτήθηκε θερμά και με το «καλημέρα» έδειξε να κερδίζει το δύσκολο και (απαιτητικό) φίλαθλο κοινό της Αιγιάλειας (έστω τους λιγοστούς που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο). Ήταν μάλιστα ο δημιουργός και των δύο τερμάτων, ενώ να σημειώσουμε ότι αποχώρησε στο 72΄ τραυματίας από μαρκάρισμα αντιπάλου (από ό,τι φάνηκε, όχι σοβαρά).

Στο 7΄ έπαιξε με ιδανικό τρόπο το 1-2 με τον Πόνσε και ο Αργεντινός μέσος με βολίδα λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Και στο 55΄ μπήκε από δεξιά στην περιοχή, ξεπέρασε με ωραίο τρόπο τον αντίπαλό του και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σεχολάρι που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, με πιο χαρακτηριστικές εκείνες με τους Σκαρτσίλα στο 3΄(πλασέ άουτ), Πόνσε 44΄ (απέκρουσε ο Πολίτης), Σκαρτσίλα στο 49΄ (σουτ άουτ), Μίλιεβιτς στο 62΄ και στο 66΄ (στην πρώτη περίπτωση έσωσε ο Ξενοδόχοφ σε τετ α τετ και στη δεύτερη σούταρε άουτ ) και στο 74΄ με τον Βούλγαρο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει το σουτ του Σεχολάρι.

Η Ζάκυνθος απείλησε στο 1ο μόλις λεπτό με τον Σταυριανό να σώζει σε τετ α τετ με τον Λέκκα, με τον τερματοφύλακα του ΠΓΣ  να δηλώνει παρών και σε δύο μακρινά σουτ του Βαρέλα (11΄, 22΄), ενώ στο 76΄ ο Μπαλτιμάς  έπεσε στα πόδια του Παπαδημητρίου αποκρούοντας σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός (46΄ Μπαλτιμάς), Σπίνουλας (77΄ Ρέλλας), Μπουτζίκος (46΄ Γκοτσούλιας), Τζημογιάννης (46΄ Ιωάννου), Τσατσαρής (66΄ Ζάμπα), Ουρτάδο (77΄ Παπαδόπουλος), Σταμογιάννος (85΄ Μπεκατώρος), Μίλιεβιτς (72΄ Ατματσίδης), Μπούνας (46΄ Σεχολάρι), Πόνσε (83΄Διαμαντόπουλος), Σκαρτσίλας (66΄ Μπουρλάκης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πολίτης, Τσόπελας, Τσορμπατζίδης, Φωτιάς, Μπουρδούβαλης, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας, Βαρέλα, Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ξενοδόχοφ, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Πιτταράς, Χατζησάββας, Καλυβωκάς, Οικονόμου, Ουντιαλίδης, Πέττας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports