Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το τμήμα υποδομών της ομάδας μπάσκετ του Γλαύκου Α.Ο. συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του

Το τμήμα υποδομών της ομάδας μπάσκετ του...

Έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-4

Το τμήμα υποδομών της ομάδας μπάσκετ του Γλαύκου Α.Ο. συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και φέτος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-4 από το Σάββατο 06/09 και ώρα 09:00, η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιούνιο.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών, η διοίκηση της ομάδας του Γλαύκου Α.Ο.  ευχαριστεί και δημοσίως όλους αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις προσπάθειες των διοικούντων και όχι μόνο της Ομάδας μας.

Πληροφοριακά, οι ακαδημίες του Γλαυκού αριθμούν αισίως 90 εγγεγραμμένους αθλητές σε όλα τα τμήματα υποδομών του, ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Ο  υπεύθυνος του προγράμματος των Τμημάτων Υποδομής κ. Α. Πολυδωρόπουλος προπονητής της Ανδρικής ομάδας και ένα εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο το οποίο φέτος πέρα από την συμμετοχή του εμπείρου και με σειρά επιτυχιών τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο  κ. Κ.   Χουντή, καθώς και του εξειδικευμένου σε θέματα υποδομών κ. Χ. Αδρικόπουλου  συμπληρώνεται με τον καταξιωμένο δάσκαλο του αθλήματος κ. Κ. Λαμπρόπουλο καθώς επίσης και τον κ. Δ. Παναγόπουλο αθλητή της ανδρικής ομάδας  έχουν αναλάβει την  διεκπεραίωση του αγωνιστικού και οργανωτικού προγράμματος με σκοπό την καλύτερη λειτουργία των Τμημάτων Υποδομής.

Με τις γνώσεις, την εμπειρία, την παιδαγωγική τους προσέγγιση και την ευχάριστη διάθεση επιτυγχάνουν την αρτιότερη διδασκαλία των δεξιοτήτων του μπάσκετ και προετοιμάζουν τα παιδιά για ένα δίκαιο, ομαδικό αλλά και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Απώτερος μας σκοπός είναι να συμβάλλουμε καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος στο Δήμο της Πατρέων και όχι μόνο , δίνοντας έτσι στους νέους τη δυνατότητα να αθλούνται στον ελεύθερο χρόνο τους και να δημιουργήσουν συναναστροφές σε ένα υγιές και ακίνδυνο περιβάλλον.

Τα Τμήματα Υποδομής στεγάζονται στο Αθλητικό Κέντρο Γλαύκου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαρκιανού & Νηρηίδων στις πρώην εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής.

Οι προπονήσεις των Τμημάτων Υποδομής λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας  με συχνότητα 2 έως 3 φορές ανάλογα με το τμήμα, ενώ παράλληλα οι αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αγώνες, στο εσωτερικό τουρνουά, και σε άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, ώρες εγγραφής αλλά και τα προγράμματα των προπονήσεων, οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να καλέσουν στο τηλέφωνο στα 6937070471, 6932286486 και 6932333953.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports