Σήμερα σε ημερίδα του κόμματος
Τις βασικές του θέσεις ανακοινώνει την Κυριακή το «Ποτάμι» σε μια ολοήμερη και πολύωρη ημερίδα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ.
Συνολικά 60 μέλη της Επιτροπής Διαλόγου θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους μέσα από επτά θεματικές ενότητες: Παιδεία και Πολιτισμός , Κράτος-Δημόσια Διοίκηση και Μεταρρύθμιση, Ευρώπη και Εξωτερική Πολιτική, Περιβάλλον, Πολιτικό Σύστημα, Οικονομία και Επίκαιρες Απαντήσεις.
Οι εργασίες της ημερίδας θα κορυφωθούν με την ομιλία του επικεφαλής του κόμματος, Σταύρου Θεοδωράκη.
Στην ημερίδα θα μιλήσουν, επίσης, οι ευρωβουλευτές Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος, ενώ επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Σταμάτης Κριμιζής, διαστημικός ερευνητής της NASA (Πανεπιστήμιο Johns Hopkins ΗΠΑ, Ακαδημία Αθηνών).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr