Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν πάει το μυαλό σας γιατί είχε "εξαφανιστεί" ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν...

Δεν πάει το μυαλό σας γιατί είχε "ε...

Τέλος στο θρίλερ

Τον ψάχνουν όλοι εδώ και έναν μήνα - αλλά εκείνος είναι άφαντος. Μοιραία οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν: άλλος έγραψε ότι έπαθε εγκεφαλικό, άλλος ότι έγινε πραξικόπημα και «καθαιρέθηκε».

Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική: ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, έκανε απλώς μια επέμβαση στους αστραγάλους, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο λόγος της επέμβασης ήταν, όπως φαίνεται, τα παραπανίσια κιλά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Chosun Ilbo, ο Κιμ έσπασε τους αστραγάλους του εξαιτίας του βάρους του και παραμένει στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Ο Κιμ έσπασε τους αστραγάλους του κατά τη διάρκεια περιοδείας στις στρατιωτικές βάσεις και τα εργοστάσια της χώρας, εξαιτίας των ψηλών τακουνιών που φορούσε για να του δίνουν ύψος (και κύρος).

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκτιμάται ότι έχει πάρει το τελευταίο διάστημα πάνω από 63 κιλά, με το βάρος του να υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 127 κιλά, εξαιτίας του κρασιού και του φαγητού που απολαμβάνει - με ιδιαίτερη προτίμηση στο τυρί Εμενταλ.

Πηγή που δεν κατονομάζεται δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο 31χρονος Κιμ παραμένει σε νοσοκομείο της Πιονγιάνγκ υπό φρούρηση από την προσωπική του ομάδα προστασίας.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου στην Πιονγιάνγκ, ημερομηνία κατά την οποία παρακολούθησε συναυλία με τη σύζυγό του Ρι Σολ-Γιου.

Τον περασμένο Ιούλιο εμφανίστηκε κουτσαίνοντας στην εκδήλωση για την 20ή επέτειο από τον θάνατο του παππού του Κιμ Ιλ Σουνγκ, ιδρυτή του καθεστώτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις