Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H Πολυφωνική Χορωδία συμμετέχει στις εκδηλώσεις της επετείου της Ναυμαχίας του Λεπάντο, στην Ναύπακτο

H Πολυφωνική Χορωδία συμμετέχει στις εκδ...

Θα δώσει συναυλία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Γιορτάζεται αυτό το σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου 2014, στη γειτονική Ναύπακτο, η επέτειος της ιστορικής Ναυμαχίας του Λεπάντο. Ο Δήμος της Ναυπάκτου προγραμματίζει και διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για το γεγονός αυτό.

Μεταξύ των άλλων προσκλήθηκε και η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας, η οποία θα δώσει μία συναυλία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα της γειτονικής Ναυπάκτου, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, στις 8 το βράδυ.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα μετάσχουν σπουδαστές της Σχολής Ελεύθερων Μουσικών Σπουδών του Ωδείου του Ομίλου της Πολυφωνικής (Διδάσκει η Χρύσα Πανταζοπούλου) και συγκεκριμένα η Σοφία Αθανασούλια, η Παναγιώτα Τσίρη, η Σοφία Δουκλιά, η Ξένια Δασκαλοπούλου και η Ιωάννα Γιαννοπούλου, που θα ερμηνεύσουν έργα Μιχάλη Σουγιούλ, «Bon- Iver», Christina Aguileta, Madredeus, Michael Gore & Nicola Piovani. Πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η πολυβραβευμένη Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής, με τη διεύθυνση της Μαέστρου Ελένης Παπαδοπούλου- Αραβαντινού και στο πιάνο τη Μαρίνα Μυλωνά, θα ερμηνεύσει έργα των Μπάμπη Κανά, Benjamin Britten, Milko Kolarov, Bob Chilcott, Uno Naissoo, Βασίλη Τσιτσάνη, George D. Weiss, Ennio Morricone, Walter Hawkins αλλά και παραδοσιακά τραγούδια.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View