Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκανε κρεβάτι το πεζοδρόμιο της Γερμανού - Γυναίκα κοιμόταν δίπλα από χαλάσματα - Θλιβερές εικόνες άλλων εποχών...

Πάτρα: Έκανε κρεβάτι το πεζοδρόμιο της Γ...

Το βράδυ της Δευτέρας

Μεσάνυχτα Δευτέρας 6 Οκτωβρίου 2014. Οδός Γερμανού κοντά στη συμβολή της με την Αγίου Δημητρίου. Μια γυναίκα τυλιγμένη στα σκεπάσματά της κοιμάται στο πεζοδρόμιο. Φαίνεται μέσης ηλικίας και βρίσκει "καταφύγιο" για τη νύχτα δίπλα από χαλάσματα.

Στην Πάτρα του 2014 οι άστεγοι πλέον δεν κρύβονται. Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Το τελευταίο διάστημα κάποιοι περνούσαν τη βραδιά στην πλατεία Παπαφλέσσα.

Πριν καιρό το thebest.gr είχε εντοπίσει άνδρα να κοιμάται σε παγκάκι στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, αλλά και στο Εμπορικό Κέντρο Κόλλα, στην πλατεία Γεωργίου.

Λίγο πιο πάνω χθες, στην οδό Γερμανού, έξω από κλειστό σπίτι, στο οποίο υπάρχει ενοικιαστήριο, από το μεσημέρι και μέχρι τα μεσάνυχτα υπήρχαν δύο μπουκάλια γάλα στο παράθυρο και μια σακούλα με κομμάτια ψωμί , η οποία κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας.

Αρκετοί Πατρινοί αφήνουν σακούλες με φαγητό σε διάφορα σημεία , προκειμένου να τις πάρουν όσοι τα έχουν ανάγκη. Από κάδους απορριμμάτων μέχρι έξω από το κτίριο που στεγάζει τους Γιατρούς του Κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις