Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Άστεγα" παραμένουν 25 από τα παιδιά του 46ου Δημοτικού Σχολείου - Αναμένουν στο... ακουστικό τους για προκάτ αίθουσα

Πάτρα: "Άστεγα" παραμένουν 25 ...

Η δέσμευση του νέου Αντιδημάρχου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 46ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών διαμαρτύρεται έντονα προς όλους τους υπευθύνους για την αναποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση του χρονίζοντος στεγαστικού προβλήματος του σχολείου.

Όπως τονίζουν σε γραπτή διαμαρτυρία τους που απέστειλαν στο thebest.gr, παρά τις επανειλημμένες παραστάσεις τους στην εκάστοτε Αντιδημαρχία Παιδείας, στο Δήμαρχο Πατρών, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας αλλά και τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με το Υπουργείο Παιδείας, 25 από τα παιδιά του σχολείου παραμένουν άστεγα ως μαθητές αφού και το αίτημά τους για την παραχώρηση μιας προκάτ αίθουσας προσκρούει σε ώτα μη ακουόντων.

"Δείξαμε ανοχή, υπομείναμε την ταλαιπωρία, εμπνεύσαμε στα παιδιά μας την ψύχραιμη καρτερικότητα μπροστά σε καταστάσεις κρίσης, αλλά δεν προτιθέμεθα να συμβιβαστούμε με την υποβάθμιση του σχολείου των παιδιών μας.

Εν αναμονή της υλοποίησης της υπόσχεσης που μας δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αθανασόπουλο, ότι δηλαδή στα μέσα Νοεμβρίου θα παραλάβουμε ένα καινούριο προκάτ, καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους αρμοδίως εμπλεκομένους για ό,τι προκύψει εις βάρος των παιδιών μας και για οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση παρουσιαστεί."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις