Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστολή του Σάββα Τζάκη – Καταγγέλει την Πρόεδρο των εμπορουπαλλήλων Πάτρας, Γιώτα Παναγοπούλου

Επιστολή του Σάββα Τζάκη – Καταγγέλει τη...

Ότι στις δυο τελευταίες γενικές συνελεύσεις του συλλόγου επέτρεψε την είσοδο εμπόρου σε αυτές

"Κύριοι μετά τις νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στα χέρια μας καταγγέλλουμε την πρόεδρο των εμπορουπαλλήλων Πάτρας και τον συνδυασμό της ότι κατά τις δυο τελευταίες γενικές συνελεύσεις επέτρεψαν την είσοδο εμπόρου σε αυτές.

Έμπορος ο οποίος με την επιχειρηματολογία του προσπαθούσε να επηρεάσει την ψήφο των συναδέλφων μας υπέρ της κ. Παναγοπούλου και του συνδυασμού της, έμπορος ο οποίος έλαβε ενεργό ρόλο στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου μας τον Ιούνιο με το να φέρνει φίλους τους ψηφοφόρους και γενικώς να προσπαθεί να επηρεάσει τους εμπορουπαλλήλους να ψηφίσουν υπέρ της Ανεξάρτητης κίνησης εμπορουπαλλήλων της κ. Παναγοπουλου.

Ο εν λόγω έμπορος με το όνομα Ν.Σ (το όνομα είναι στην διάθεση του καθενός) ήταν παλιά εμπορουπάλληλος και ενώ η κ. Παναγοπουλου γνώριζε ότι έχει αλλάξει επάγγελμα και έχει γίνει έμπορος δεν τον διέγραψε στην μερική εκκαθάριση του μητρώου τον Μάιο.

Όλοι είδαμε τον εν λόγω κύριο να εμπλέκεται στα εσωτερικά του συλλόγου μας και να έχει ενεργό ρόλο στις εκλογές μας.

Ας μας απαντήσει λοιπον η κ. Παναγοπούλου γιατί άφησε έμπορο να παρεβρεθεί στις γενικές συνελεύσεις ενώ γνώριζε την ιδιότητα του; Γιατί δέχτηκε η κ. Παναγοπούλου από τον κύριο αυτό να εμπλακεί στις εκλογές μας; Υπήρξαν και άλλοι έμποροι που βοήθησαν την κ. Παναγοπούλου να κερδίσει τις εκλογές; ας μας απαντήσει. Μετά λοιπόν και από το γεγονός οτι η πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, η γραμματέας και η πρωην γραμματέας στα ασφαλιστικά μέτρα που είχαμε καταθέσει εναντιον τους δεν παρουσίασαν ενώπιον του δικαστηρίου συμβάσεις εργασίας αλλά ούτε ένσημα που να αποδεικνύουν ότι είναι εμπορουπάλληλοι (η νυν γραμματέας παρουσίασε σύμβαση οτι είναι υπάλληλος στην ένωση ναυτιλιακών πρακτόρων, καμια σχέση δηλαδή με εμπορουπαλληλο) τα ερωτήματα μεγαλώνουν.

Τι ρόλο παίζει η κ. Παναγοπουλου; Μπορεί κάποιος που δεν είναι εμπορουπάλληλος να ηγείται του συλλόγου μας; Τι συμφέροντα εξυπηρετεί; σιγουρα όχι των εμπορουπαλλήλων (τελευταίο γεγονός, που προσπάθησε να αποκρύψει ανακοίνωση του συλλόγου μας που ήταν αντίθετη σε απόφαση του εμπορικού συλλόγου).

Ζητάμε την παραίτηση της κ. Παναγοπούλου, του αντιπροεδρου Σωτήρη Αλεξόπουλου και της γραμματέως Βιτωράτου Μαρίας, οι οποίοι δεν είναι εμπορουπάλληλοι.

Καλούμε τους συναδέλφους μας να πάρουν θέση σε όλα αυτά που γίνονται στον σύλλογο μας και να προστατέψουν τον Σύλλογο ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (το τονίζω) Πατρας".

Μετά τιμής

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΑΚΗΣ (επικεφαλής).

*Nα σημειωθεί ότι εδώ και καιρό υφίσταται διένεξη μεταξύ του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας και του εμπορουπάλληλου Σάββα Τζάκη. Όπως είχε αναφέρει το thebest.gr σε ανάρτηση του τον περασμένο Ιούνιο, σε ανακοίνωση προς τα Μέσα ενημέρωσης, του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων Πάτρας τονιζόταν πως ο "Σάββας Τζάκης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα όχι κατά της απερχόμενης Διοίκησης του Συλλόγου μας, στην οποία επί σειρά ετών και ο ίδιος συμμετέχει αλλά κατά της Προέδρου του Σωματείου μας Παναγοπούλου Γιώτας, ατομικά, δηλώνοντας απροκάλυπτα κυρίως την προσωπική του εμπάθεια!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις