Σε εκλογές προχωρούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα
Κλειστά θα είναι σήμερα, Τετάρτη, τα σχολεία στην Πάτρα και σε όλη τη χώρα (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.
Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, όπως γίνεται πάντα στις εκλογές των εκπαιδευτικών, για να διευκολυθούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αναδειξης των εκπροσώπων τους.
Το υπουργείο Παιδείας έχει καλέσει τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν έγκαιρα τους μαθητές και ήδη έχουν γίνει ανακοινώσεις που ενημερώνουν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Τετάρτη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr