Διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης,
Σήμερα και ώρα 02:40 λόγω του εκτροχιασμού κενών βαγονιών της εμπορικής αμαξοστοιχίας με αριθμό 80505, διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο σταθμό Λιλαία στην περιοχή της Αμφίκλειας,αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
"Κανείς από το προσωπικό του εμπορικού τραίνου δεν έπαθε τίποτα. Στο σημείο τις τελευταίες ώρες επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχοπτώσεις και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκτροχιασμός οφείλεται σε κατολίσθηση στην ορεινή αυτή περιοχή.
Οι επιβάτες της βραδινής αμαξοστοιχίας 601 από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, θα μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πολύωρη δυστυχώς καθυστέρηση.
Για τους επιβάτες που ξεκινούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα με τα πρωινά δρομολόγια των τραίνων, θα γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.
Υπενθυμίζετε ότι στο τμήμα αυτό που συνέβη ο εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.
Με επόμενη ανακοίνωση της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει για την πορεία της αποκατάστασης των προβλημάτων στη σιδηροδρομική γραμμή.
Για περισσότερη ενημέρωση των επιβατών στον αριθμό 14511".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr