Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρήκαν το DNA του απαγωγέα της 27χρονης

Βρήκαν το DNA του απαγωγέα της 27χρονης

Μέχρι στιγμής δεν διαπιστώθηκε ταύτιση του DNA του δράστη

Το DNA του ανθρώπου που μετέφερε με μοτοσυκλέτα κοντά στο σπίτι της την 27χρονη ανιψιά μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στα ρούχα της απαχθείσας.

Ως γνωστόν έπειτα από την παράδοση των λύτρων από το πατέρα της 27χρονης φοιτήτριας, οι απαγωγείς της έπειτα από ομηρία 10 ημερών την άφησαν ελεύθερη, μεταφέροντάς την μάλιστα με μοτοσυκλέτα σε σημείο κοντά στο σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης.

Το γεγονός αυτό και κυρίως ότι η κοπέλα ήταν αναγκασμένη να έχει αγκαλιά τον οδηγό της μοτοσυκλέτας κατά την διάρκεια της διαδρομής από το κρησφύγετό τους προς την περιοχής της Κυψέλης, αποδείχθηκε τελικά ένα σοβαρό στοιχείο για τους αστυνομικούς, καθώς έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους τον γενετικό κώδικα του δράστη.

Ωστόσο και έπειτα από αναδίφηση στα αρχεία γενετικού υλικού που κρατούν στην ΕΛ.ΑΣ δεν διαπιστώθηκε ταύτιση του DNA του δράστη, με αντίστοιχα δείγματα που υπάρχουν στα αρχεία της Ασφάλειας και είναι βέβαια προσωποποιημένα.

Παράλληλα, ιδίου τύπου DNA έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και από το φάκελο που είχαν αφήσει οι απαγωγείς σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Κυψέλης, ως απόδειξη ζωής από την απαχθείσα προς τους γονείς της- το είχε γράψει η ίδια καθ υπόδειξαν των απαγωγέων της. Στο ίδιο σημείωμα περιλαμβάνονταν και οι χρηματικές απαιτήσεις των ανθρώπων που κρατούσαν φυλακισμένη την 27χρονη φοιτήτρια.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές και μάλιστα με το «σταγονόμετρο» από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται ακόμα περισσότερο στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 27χρονης, η οποία το τελευταίο διάστημα εργάζονταν σε καφέ κλαμπ, στην περιοχή της Δάφνης.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως κάποιος από το φιλικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας έδωσε άθελά τους ίσως πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση τις οικογένειας και κυρίως του θείου της απαχθείσας, σε άτομα που δεν έπρεπε.

Μάλιστα ίσως αυτές οι πληροφορίες να έφτασαν στα «αυτιά» ανθρώπων του υποκόσμου που έχουν εμπειρία στο αδίκημα της απαγωγής…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις