Σε πελάγη ευτυχίας και ο Γρηγόρης Πετράκος
Ένα κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο έφερε στον κόσμο η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά πριν μερικές ώρες, όπως αναφέρει το peoplegreece.com
Ο Γρηγόρης Πατράκος που το καλοκαίρι τραγουδούσε στο Χάραμα στο Θεριανό και συνεχίζει να εμφανίζεται κάποια ΣΚ στο BBQ γίνεται για πρώτη φορά πατέρας, ενώ η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ήδη έναν γιο από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.
Ο Γρηγόρης Πετράκος μιλώντας στο thebest.gr και την Ελευθερία Μακρυγένη, το καλοκαίρι, πριν γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της συντρόφου του είχε εκφράσει με πολλή θέρμη την επιθυμία του να γίνει σύντομα πατέρας.
Να τους ζήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr