Τόνισε ο κόουτς της Παναχαϊκής
Μετά τη νίκη της Παναχαϊκής με 1-0 επί της Επισκοπής ο κόουτς της πατρινής ομάδας δήλωσε: "Ο αντίπαλος όντως μας περιόρισε και σήμερα κάναμε 8 τελικές την ώρα που σε άλλα ματς κάνουμε 10-12.
Το άλλο κομμάτι που έμεινα ικανοποιημένος είναι ότι δεν μας έκανε φάση ο αντίπαλος, γιατί ο τερματοφύλακάς μας δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου.
Πάντως από τη εν γένει εικόνα μας δεν είμαι ικανοποιημένος και υπάρχουν δικαιολογίες, όμως δεν θέλω να σταθώ σε αυτές.
Τέλος καλό, όλα καλά σήμερα που πήραμε τους 3 βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που δυσκολεύει όλες τις ομάδες και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό πολύ δύσκολο".
Η Παναχαϊκή κέρδισε με 1-0 την Επισκοπή
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr