Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άρης: Οδικώς και χωρίς Τόμας στην Πάτρα

Άρης: Οδικώς και χωρίς Τόμας στην Πάτρα

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Ο Άρης καλείται το Σάββατο (17.00) να περάσει από την Πάτρα στον αγώνα με τον Απόλλωνα, για τη 16η αγωνιστική της Basket League, με την προετοιμασία του να εξελίσσεται στο «Nick Galis Hall» με μία βασική απουσία.

Συγκρκειμένα, ο Τόρεϊ Τόμας εξακολουθεί να απέχει από το ομαδικό πρόγραμμα, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες έδειξε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο.

Συνεπώς, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν προτίθεται να ρισκάρει με την περίπτωσή του κι έτσι τον έθεσε εκτός αποστολής. Από Δευτέρα πλέον θα φανεί εάν ο Αμερικανός γκαρντ θα μπορέσει να ενισχύσει τον Άρη στον εντός έδρας αγώνα του με τον ΚΑΟΔ, την ερχόμενη Τετάρτη (18/02, 17.00).

Η προετοιμασία των «κιτρίνων» για τη δύσκολη αποστολή τους με τον Απόλλωνα Πατρών συνεχίστηκε σήμερα (12/02) με διπλή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Σήμερα θα ακολουθήσει άλλα μία, πρωινή, προπόνηση και το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Πάτρα.

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports