Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά Κυπελλούχος Ελλάδας!

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά Κυπελλούχος Ελλάδας!

Στο βόλεϊ νίκησε με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό

Τον τίτλο του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στον τελικό που έγινε στο Φάιναλ Φορ της Σύρου.

Στη δεύτερη συμμετοχή του σε τελικό του θεσμού ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε την εκδίκησή του από τους Πειραιώτες 32 χρόνια μετά το χαμένο Κύπελλο του 1983.

Το μπλοκ ήταν το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, η οποία ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να πάρουν μόνο το δεύτερο σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά στη συνέχεια έδειξαν κούραση και δεν κατάφεραν να αντισταθμίσουν τη θέληση που έδειξαν οι «ασπρόμαυροι» να σηκώσουν την κούπα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε κατακτήσει τους δύο προηγούμενους τίτλους.

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports