Φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο
Φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο επί της Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας έβαλαν ομάδες αντιεξουσιαστών οι οποίοι πραγματοποιούσαν πορεία με κατεύθυνση τη Νομική. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις.
Η ομάδα των αντιεξουσιαστών επιτέθηκε και κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη πετώντας πέτρες και σπάζοντας τα τζάμια στην είσοδο του κτηρίου.
Στο στόχαστρο των ομάδων αντιεξουσιαστών μπήκε και ένα τρόλει στην οδό Πατησίων στο οποίο προκάλεσαν σημαντικές φθορές.
Η πορεία είχε ξεκινήσει από το Μοναστηράκι. Οι ομάδες αντιεξουσιαστών ζητούν την κατάργηση του νομικού πλαισίου λειτουργίας των φυλακών τύπου Γ, την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, ενώ συμπαραστέκονται στους απεργούς πείνας μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr