Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Τρείς νέες υποψηφιότητες με τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

Αιγιάλεια: Τρείς νέες υποψηφιότητες με τ...

Μαριανέλλα Ιωάννου, Δημήτρης Μπαλαφούτης, Δημήτρης Δημητρίου

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό  «Αιγιάλεια – Νέα  Εποχή» δίδονται στη  δημοσιότητα τρεις ακόμα δημόσιες δήλωσεις στήριξης από την περιοχή του σημερινού Δήμου Αιγίου.

Πρόκειται για την Μαριανέλλα Ιωάννου, Δικηγόρο (Πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών) με Μεταπτυχιακές σπουδές στο «Αστικό Δίκαιο». Διατηρεί γραφείο στο Αίγιο και ασκεί μάχιμη δικηγορία. Μεγάλωσε σε οικογένεια με έντονη παρουσία στην κοινωνική και πολιτική ζωή του Αιγίου, κόρη του Ιδιοκτήτη των Φροντιστηρίων «Αλέκου Ιωάννου». με προσωπική δράση και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην  δήλωση στήριξης της στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, τονίζει:

«Η  αποτελεσματική ανάπτυξη της περιοχής μας  αποτελεί απαιτήσεις όλων των δημοτών. Η πρώτη δημοτική αρχή του νέου δήμου είναι κομβικής και ζωτικής σημασίας, με κεντρικό σχεδιασμό και ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη… στηρίζω τον Δημήτρη, ως ένα άνθρωπο δυναμικό, με όρεξη για δουλειά, «με εμπειρία στα κοινά και κυρίως ειλικρινή διάθεση για προσφορά». Θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον τόπο μου».

Ο υποψήφιος  δήμαρχος, αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μ. Ιωάννου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αιγίου, σημείωσε: «Η απόφασή της να συστρατευθεί μαζί μου, ξέρω ότι δεν ήταν εύκολη αλλά η τελική της κρίση άκρως ουσιαστική. Νέα επιστήμων, καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο πλέον στα δημόσια πράγματα. Έχει όραμα, διορατικότητα, δημιουργικό πνεύμα, επίγνωση των ευθυνών της και όρεξη για συνεισφορά. Την ευχαριστώ για την πρώτη της εμφάνιση στα δημοτικά μαζί μου, την εμπιστεύομαι και πάνω απ’ όλα την ευχαριστώ»

Επίσης στήριξη στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μπαλαφούτης.

Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης είναι 49ετών από τη Ζήρια, με ρίζες και από τον Άγιο Αθανάσιο Αιγίου, εκ μητρός (το γένος Γιαννόπουλου), παντρεμένος με την Κατερίνα Παπαλεωνιδοπούλου (υπάλληλο του ΕΦΕΤ) από την Ροδοδάφνη. Είναι Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. Στην κοινωνική του δράση καταγράφεται η συμμετοχή του στον Αθλητικό Όμιλο «Ζήρια/ΤΑΔ’93», όπου για πάνω από δέκα χρόνια μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος της ομάδας. Έντονη είναι η δράση του στον  «Παναιγιάλειο», όπου έχει διατελέσει και Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, ενώ σήμερα είναι «Team Manager». Επίσης είναι Μέλος της Διοίκησης Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας (ΕΠΣ). Έχει βραβευτεί από το Δήμο Ερινεού το 2007 για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το 2008 από το Δήμο Αιγίου ως «ο καλύτερος ποδοσφαιρικός παράγοντας». Τέλος, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Φίλων «Άνω Ζήριας».

Στην  δημόσια δήλωση του προς τον Δημήτρη  Τριανταφυλλόπουλο, αναφέρει: «Με τον Δημήτρη αποφάσισα να συστρατευθώ, εκτιμώντας αυτόν σαν άνθρωπο και ασχολούμενο με τα κοινά του τόπου μας, ασταμάτητα. Ξέχωρα από τις κομματικές μας πεποιθήσεις, συμπορεύομαι, πεπεισμένος ό,τι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στον τόπο μας, στον αθλητισμό και ν’ αξιοποιήσουμε το σύνολο των δυνατοτήτων της περιοχής μας».

Ο υποψήφιος  δήμαρχος Αιγιάλειας αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αιγίου, τόνισε: «Όταν η ειλικρινής διάθεση προσφοράς σπάει ταμπού, τότε όλα είναι υπέρ της κοινωνίας και των πολιτών. Η συμμετοχή του με τιμά διπλά και τον θεωρώ αυριανό συνεργάτη και συνοδοιπόρο στα νέα δεδομένα του δήμου μας».

Τέλος από τον Δημοτικό Συνδυασμό  «Αιγιάλεια – Νέα  Εποχή» δίδεται στη δημοσιότητα η δήλωση στήριξης και ανακοίνωσης υποψηφιότητας, από την περιοχή του σημερινού δήμου Ακράτας.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημητρίου, αγρότη – βιοκαλλιεργητή, Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κραθίου Ακράτας. Από το 1981 μέχρι σήμερα έχει καταγράψει σημαντική και σταθερή πορεία στην ενεργό τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Ακράτας για δύο τετραετίες (1991 - 1994 και 1998 – 2006), ενώ Πρόεδρος του Κραθίου είναι από το 1998 έως και σήμερα.

Στη δήλωση δημόσιας στήριξης του προς του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, αναφέρει: «Το ήθος, η εντιμότητα και η γνώση των προβλημάτων της περιοχής μας, αποτέλεσαν για εμένα, τα κριτήρια στήριξης και συμμετοχής μου στο συνδυασμό του».

Ο υποψήφιος  δήμαρχος, αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Δημητρίου στη Τοπική Κοινότητα  Κραθίου τόνισε: «Εργάτης του τόπου του, αποτελεί για μένα σημαντικό εφόδιο για την επόμενη μέρα. Γνήσιος και ουσιαστικός, ξέρει να θυμάται τους πολίτες και μετά τις εκλογές και ήδη αποτελεί για μένα, όχι απλά έναν υποψήφιό μου, αλλά έναν χρήσιμο συνεργάτη. Τον ευχαριστώ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις