Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βασίλης Ροδόπουλος: "Γροθιά στο μαχαίρι… κι ας κοπείς"

Βασίλης Ροδόπουλος: "Γροθιά στο μαχ...

Ανοιχτή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Διακοπτού

Ανοιχτή επιστολή έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Διακοπτού υπέρ του υποψήφιου δημάρχου Αιγιάλειας, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

"Πριν  από 8 χρόνια «πήρα» το θάρρος να υποβάλλω τον εαυτό μου στην δοκιμασία της υποψηφιότητάς μου στην εκλογική διαδικασία για το Δήμο Διακοπτού. Αυτό το έκανα, αφενός μεν γιατί πίστευα ότι μπορούσα να προσφέρω κι εγώ κάτι απ’ αυτά που «ποθούσε» η νέα κυρίως γενιά των συνδημοτών μου, αφετέρου δε, γιατί πίστευα πως η εύκολη κριτική «από τον καναπέ» δεν είναι ωφέλιμη για κανέναν από εμάς. Αυτό που διδάχτηκα ήταν, ότι μοναδική οδός για ν’ αφήσεις ένα λιθαράκι στον τόπο σου, είναι η ειλικρίνεια και η αυτοπειθαρχία στους στόχους. Δυστυχώς, οι χειρισμοί ορισμένων αποδειχθήκαν χείριστοι, με αποτέλεσμα υποσχέσεις να παραμείνουν υποσχέσεις, η ανάπτυξη να «περιμένει»…την επόμενη δημοτική αρχή, κι ο κόσμος του Δήμου Διακοπτού δικαίως - που άλλα περίμενε κι άλλα έγιναν – ν’ αγανακτεί και να οδηγείται σε απόγνωση και εσφαλμένα συμπεράσματα του τύπου… «όλοι ίδιοι είναι»!

Χωρίς να είναι πολύ μακριά από αυτή την ζοφερή πραγματικότητα, δεν είναι και το απόλυτο. Έτσι οδηγούμαστε στην «Καλλικράτεια» εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου με την εικόνα που μας δίνει το πραγματικό γκάλοπ που βιώνουμε στις καθημερινές μας συναντήσεις με τους συνδημότες μας και που δείχνει, πως ο ένας στους τρεις, ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα «καταλήξει» με την ψήφο του. Θέλω λοιπόν να υπογραμμίσω κι εγώ, με την όποια εμπειρία έχω αποκτήσει από την θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πως το μήνυμα που θα πρέπει να περάσει η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να είναι η αφύπνισή μας, ενάντια στο πιο σοβαρό αδίκημα που προσπαθεί να διαπράξει η «νέα τάξη πραγμάτων» της Αιγιάλειας.

Ορισμένοι που ζητούν την ψήφο των συνδημοτών μας ήταν αυτοί που σήκωναν  απλά το χέρι τους, σε άλλου είδους συγκεντρώσεις από αυτές που πραγματοποιούν τώρα, προκειμένου να στηρίξουν την εφαρμογή του περιβόητου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Αυτοί που με το υψωμένο χέρι τους «αφαίμαξαν» από τις τσέπες μισθωτών, ελευθέρων επαγγελματιών, δημόσιων υπαλλήλων, στρατιωτικών, αστυνομικών, εργαζομένων και λοιπόν ατυχών «συγγενών» της Ελληνικής Κοινωνίας, μισθούς και επιδόματα! Προσπαθούν τώρα να «οδηγήσουν», με το πρόσχημα του ισομερισμού των ευθυνών, τους αθώους ψηφοφόρους στην υπόγεια στοά τους.

Ξενυχτώντας, σκέφτηκα πολλές φορές το εάν πρέπει να «βγω» μπροστά ή να καθίσω σπίτι μου, όπως κάποιοι παλαιότεροι μας συμβουλεύουν. Νιώθοντας όμως πως αυτό μάλλον βολεύει τους οσφυοκάμπτες της πολιτικής σκηνής, θυμήθηκα που ήμουν μικρός, τις αφηγήσεις των παππούδων για τους αγώνες των Ελλήνων, για να έχουμε σήμερα εμείς την ευημερία. Ευημερία την οποία, «τσαλακώνουμε» καθημερινώς με τις πράξεις μας.

ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΩ  τις όποιες συμπάθειες, φιλίες, συγγενικές συγκυρίες και χωρίς να νιώθω κανέναν ως εχθρό μου (από τους εκλογικούς συνδημότες, αντιπάλους μου) συστρατεύομαι και ζητώ να βροντοφωνάξουμε σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές το «όχι» στο μνημόνιο του εξαναγκασμού. Προσπερνώ τις οποίες κακές εντυπώσεις από τους προηγούμενους αυτοδιοικητικούς «παπαγάλους», υπό το βάρος που υφίσταται σήμερα η ελληνική κοινωνία και δίνω με την συμμετοχή μου ηχηρό μήνυμα ενάντια σ’ όλους αυτούς που στηρίζουν την εφαρμογή του μνημονίου. Όλοι όσοι είναι υποψήφιοι έχουν ονοματεπώνυμο.

Πιο κοντά μου ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος έχει όλα τα προσόντα που απαιτεί πλέον ο απογοητευμένος ψηφοφόρος της Αιγιάλειας και που με την βοήθεια όλων μας θα μπορέσει να φέρει «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για την Αιγιάλεια."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις