Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νικολόπουλος: δεν είναι όλοι οι "αντάρτες" ίδιοι. Να διαχωρίσουμε τους ιδιοτελείς από τους αυτοδιοικητικούς

Νικολόπουλος: δεν είναι όλοι οι "αν...

Δηλώσεις του Αχαιού βουλευτή στο thebest.gr με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη Λυκουρέντζου

Σε δυο διαφορετικές γραμμές κινούνται οι βουλευτές και τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στο καυτό θέμα των ανταρτών υποψηφίων της Δυτικής Ελλάδας, στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του thebest.gr. "Διαγραφές  ή να πιούν νερωμένο κρασί;" φαίνεται ότι είναι το δίλημμα.

Ο Γραμματέας του κόμματος Ανδ. Λυκουρέντζος, καλείται σήμερα από την Πάτρα να ικανοποιήσει και τους «ορθόδοξους» υποψηφίους και τους «διαμαρτυρόμενους» στους Δήμους, αφού και τις δύο κατηγορίες θέλει να τις έχει στη κάλπη για την πολιτική ψήφο της εκλογής Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και πάλι σήμερα με δηλώσεις του στο thebest.gr εισηγείται να υπάρξει ένας διαχωρισμός μεταξύ "εκείνων που πήγαν με ιδιοτέλεια και όφελος ανταποδοτικό από εκείνους που καθαρά στο φως της δημοσιότητας συμφώνησαν σε προγραμματικές αρχές και δεσμεύτηκαν σε ένα συγκεκριμένο δημοτικό πλάνο".

Για τους ανιδιοτελείς αυτοδιοικητικούς προτείνει όπως είπε χαρακτηριστικά «να ρίξουμε νερό στο κρασί μας» γιατί τους θέλουμε μαζί μας στη κάλπη της περιφέρειας, μαζί μας απέναντι στη «διαχείριση» της απελπισίας που ορίζει η κυβέρνηση του μνημονίου, μαζί μας στην «στρατηγική της ελπίδας» της ΝΔ . Μην χαρίσουμε καμιά ψήφο στο ΠΑΣΟΚ…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις