Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος στο 5ο Λύκειο και στην Αρόη για τον 17χρονο συμμαθητή που αυτοκτόνησε

Πάτρα: Θρήνος στο 5ο Λύκειο  και στην Αρ...

Απίστευτη τραγωδία.

Γιός  Προέδρου γνωστού  ιδρύματος της Πάτρας είναι ο 17χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στην περιοχή του Προφήτη Ηλεία στην Πάτρα. Ο 17χρονος Απόστολος Σ., σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr χθες το βράδυ βρισκόταν στην πλατεία της Αρόης μαζί με φίλους του και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Αλλά και στο σχολείο του τίποτε δεν έδειχνε να τον προβληματίζει, όπως λένε οι συμμαθητές του, ενώ και οι γονείς του συντετριμμένοι δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη καθώς τίποτε στην συμπεριφορά του παιδιού τους δεν προμήνυε μια τόσο τραγική εξέλιξη.

Ο Απόστολος πήγαινε στο 5ο Λύκειο Πατρών. Στο σχολείο του σήμερα όταν έγινε γνωστή η είδηση επικράτησε θρήνος, ενώ οι συμμαθητές του είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο φίλος τους έβαλε με τόσο φρικτό τρόπο και τόσο αιφνίδια τέλος στη ζωή του.

Ο Απόστολος βρέθηκε σήμερα στις 7.30 το πρωί κρεμασμένος από δέντρο, σε χωράφι που βρίσκεται δίπλα από το  σπίτι του στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, κοντά στο Γηροκομειό.

Ήταν απαγχονισμένος με τη ζώνη του παντελονιού του και το αποτρόπαιο θέαμα, αντίκρισε η μητέρα του.

Σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις ο θάνατός του επήλθε στις 2 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο  17χρονος έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Κυριακής για να πάει βόλτα. Δεν πήρε μαζί του το  μηχανάκι του. Πέρασε από την πλατεία και έκανε παρεα με τους φίλους του αλλά στο σπίτι του δεν επέστρεψε.

Η  ώρα περνούσε. Οι γονείς του άρχισαν να ανησυχούν.

Το ίδιο και  η  μόλις 13 ετών αδελφή του και ο μεγαλύτερος αδελφός του 19 ετών.

Το έψαχναν παντού με αγωνία. Ακόμη και στα νοσοκομεία της περιοχής.  Ώσπου η μητέρα του πήγε στο γειτονικό χωράφι εκεί όπου συνήθως ταίζουν τις κότες και ο ίδιος φρόντιζε τον κήπο, και υπέστη σοκ βλέποντας  το άψυχο κορμί του.

Από την αστυνομία αποκλείστηκε  το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις