Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τασία Μανωλοπούλου: "Αρνούμαι να δεχτώ τη λέξη, αποχή"

Τασία Μανωλοπούλου: "Αρνούμαι να δε...

"Την ώρα της κάλπης έχουμε όλοι την ίδια δύναμη"

Η Τασία Μανωλοπούλου η οποία συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Κώστα Χριστόπουλου, τόνισε με δήλωσή της την αντίθεσήτης στην αποχή από το εκλογικό δικαίωμα. Η δήλωση έχει ως εξής:

"Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι η πολιτική περνάει κρίση  και οι πολιτικοί υπόκεινται σε μια ανέλεγκτη κριτική, πότε ουσιαστική, πότε απλά και μόνο για τις εντυπώσεις και το θεαθήναι. Στην Ελλάδα του 2010 δεν χωράνε και δεν πρέπει να χωράνε πλέον ανούσιες, επιφανειακές κι άστοχες τοποθετήσεις.

Ούτε από τους πολιτικούς αλλά ούτε και από τους ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ακούω τη λέξη Αποχή και αρνούμαι να δεχτώ ότι υπάρχουν Έλληνες χωρίς άποψη, άποψη που πρέπει να εκφραστεί. Μήπως αυτό βολεύει κάποιους αλλά σίγουρα όχι τους πολίτες;

Μήπως τα ΜΜΕ –βλέπε ρεπορτάζ: “μεγάλη θα ‘ναι η αποχή” προσπαθούν να οδηγήσουν τον κόσμο σε αποχή (που ως γνωστών ωφελεί τον 1ον στην κατάταξη;

Χρησιμοποίησε τη δύναμή σου. Κάνε την επιλογή σου. Πίστεψέ με είναι ίσως από τις λίγες φορές στη ζωή σου, που γίνεται απόλυτα σεβαστή και μετριέται με αντικειμενικό τρόπο.

Θεωρώ απαράδεκτο οι νέοι αλλά και οι άνθρωποι όλων των  ηλικιών να κάθονται “σπίτι” τους κι απλώς να “γκρινιάζουν” για την κακούργα ζωή, κακούργα κοινωνία, κακούργα πολιτική, ακούγοντας 100 φορές την ημέρα το λατρεμένο (όντως) τραγούδι του Παπακωνσταντίνου “φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα”

Είναι στα χέρια όλων μας να δώσουμε ή να αφαιρέσουμε δύναμη από την δύναμή μας.

Την ώρα της κάλπης είμαστε όλοι ίδιοι και ίσιοι. Έχουμε όλοι την ίδια ακριβώς δύναμη.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις