Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και επισήμως υποψήφιος με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο, ο Κώστας Γεωργιόπουλος

Και επισήμως υποψήφιος με τον Δημήτρη Κα...

"Η Πάτρα έχει ανάγκη από νέες φωνές"

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Δημήτρη Κατσικόπουλου θα είναι ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Κώστας Γεωργιόπουλος, όπως έχει γράψει το thebest.gr. "Ο κ. Γεωργιόπουλος, αναπτύσσει εδώ και χρόνια έντονη και επιτυχή επιχειρηματική δραστηριότητα σε πανελλήνιο επίπεδο προσφέροντας στην οικονομία της περιοχής, αλλά και γενικότερα. Έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση στο  Επιμελητήριο Αχαΐας, ενώ είναι Α΄αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και μέλος της ΕΣΕΕ.

Είναι επίσης γνωστός και για την κοινωνική  του δράση και ευαισθησία ενώ είναι Πρόεδρος του Κέντρου  Ανθρωπίνων Σχέσεων για τα Τροχαία.

"Ο κ. Κώστας Γεωργιόπουλος συντάσσεται με  τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Δ. Κατσικόπουλο και ενώνει τις δυνάμεις του για μια νέα ισχυρή και δημιουργική Πάτρα. Μια πόλη που θα ανήκει στους πολίτες της" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

«Ενώνω τις δυνάμεις μου με την Ενωτική Κίνηση Πάτρας γιατί πιστεύω ότι η Πάτρα έχει ανάγκη από νέες φωνές, νέες δυνάμεις και νέες ιδέες» σημειώνει ο κ. Γεωργιόπουλος. «Όλοι μας έχουμε ευθύνες απέναντι στην πόλη μας και οφείλουμε να τις αναλάβουμε. Δεν αρκεί να ασκούμε κριτική εκ του ασφαλούς ως απλοί παρατηρητές. Οφείλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες και να δώσουμε τη μάχη για να αλλάξουμε τα πράγματα καταθέτοντας ο καθένας τη γνώση και την εμπειρία του.

Συναισθανόμενος αυτή την ευθύνη είπα το "ναι" στο  Δημήτρη Κατσικόπουλο, γιατί πιστεύω ότι είναι έμπειρος στα θέματα της αυτοδιοίκησης, ικανός να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του για μια Πάτρα ενωμένη και δυνατή που θα πρωταγωνιστεί στην ευρύτερη περιοχή.

Πιστεύω ότι είναι το πρόσωπο που εγγυάται την ενότητα όλων των παραγωγικών, επιστημονικών και  επιχειρηματικών δυνάμεων, αλλά και την ενότητα  όλων των πολιτών, σε ένα κοινό αγώνα για την Πάτρα. Χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς και εσωστρέφειες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις