Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα: Κατασκεύασαν τουαλέτα μέσα στην εντατική

Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα: Κατασκεύασαν το...
Ξανάλατος Νίκος

Ο Τάκης Γεωργακόπουλος ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για να απαγορευτεί η λειτουργία της Εντατικής

Με σκληρές φράσεις όπως «οι αρχιτέκτονες της ΔΕΠΑΝΟΜ έχουν πάρει νύχτα τα πτυχία τους», το μέλλος της ΕΙΝΑ γιατρός Τάκης Γεωργακόπουλος, προσπαθεί να περιγράψει τα λάθη που έχουν κατά την άποψη του, εντοπιστεί στην κατασκευή των νέων θαλάμων, των κλινικών και της εντατικής στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Ο κ. Γεωργακοπουλος μιλώντας στο thebest.gr αφού επισήμανε πως υπάρχει ενδεχόμενο κινητοποιήσεων από τους Νοσοκομειακούς γιατρούς μετά τα όσα είπε ο νέος Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβερδος, ο οποίος τους ζήτησε να βάλουν πλάτη για να βγει το ΕΣΥ από την βαθιά κρίση.

Αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν από κατασκευαστικής πλευράς στις νέες πτέρυγες των κλινικών και των άλλων εγκαταστάσεων, είπε πως «θα πρέπει όλες οι κλινικές να μεταφερθούν σε μια δυο ημέρες, όλες μαζί και όχι αποσπασματικά. Έτσι θα πρέπει να λειτουργήσουν, όλα μαζί. Εκτός από την εντατική, για την οποία  έχουν φτιάξει ένα μπουντρούμι. Δεν εχει φυσικό φωτισμό και αερισμό, έχτισαν με τούβλο τις απομονώσεις των ασθενών μέχρι το ταβάνι. Δεν πληρεί τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, ενώ θα πρέπει να ελεγχθεί κατά πόσο πρέπει να γίνουν  εκεί  θάλαμοι εντατικής  θεραπείας. Δεν υπάρχουν απαγωγές για αιμοκάθαρση, ενώ είναι λάθος τοποθετημένη. Θα έπρεπε με εντολή Εισαγγελέα να απαγορευτεί η λειτουργία της. Έχουν φτιάξει τουαλέτα μέσα στην εντατική, κάτι που απαγορεύεται γιατί είναι εστία μικροβίων. Η ΔΕΠΑΝΟΜ άλλο ρόλο παίζει, κάνει εργολαβίες και όχι νοσοκομειακά κτίρια» κατέληξε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργακοπουλος.

Μάλιστα ο γιατρός είπε, πως το Δ.Σ. του νοσοκομείου πήρε απόφαση για να κατασκευαστεί ένα καινούργιο κτίριο στο προαύλιο χώρο του, προκειμένου να στεγάσουν εκεί την ψυχιατρική κλινική, την στιγμή κατά την οποία υπάρχουν παλαιά κτίρια, που με την σωστή ανακατασκευή μπορούν να φιλοξενήσουν την κλινική.

Ακούστε τις καταγγελίες «ποταμό» του Τάκη Γεωργακοπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις