Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καλή σεζόν με χορούς στις Καμάρες

Καλή σεζόν με χορούς στις Καμάρες

Εγγραφές μελών στην αίθουσα "Απόλλων" στις Καμάρες

Μετά από την έντονη καλοκαιρινή δραστηριότητα (παραστάσεις, συνεργασίες, συμμετοχή σε φεστιβάλ κ.ά.) ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας χρονιάς. Αυτή την περίοδο γίνονται οι εγγραφές νέων και παλαιών μελών και χορευτών, στην αίθουσα «Απόλλων» στις Καμάρες, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6-8 το απόγευμα.

Τα μαθήματα, για όλα τα τμήματα, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου. Ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών στα πλαίσια των ευρύτερων συνεργασιών που αναπτύσσει, εκπροσωπείται και σε διάφορες δράσεις που αφορούν τον παραδοσιακό χορό. Ήδη, ο δάσκαλος χορού, μέλη του Δ.Σ. αλλά και χορευτές παρακολούθησαν το σεμινάριο παραδοσιακού χορού «Αρκαδία 2010», που διεξήχθη στην Τρίπολη 10-12 Σεπτέμβρη, με χορούς από την Κρήτη, τη Μικρά Ασία, την Αρκαδία και χορούς για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, ενώ αντίστοιχη εκπροσώπηση θα υπάρξει και σε άλλο σεμινάριο στην Καλαμάτα.

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του συλλόγου ετοιμάζουν μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, από Οκτώβρη ως Δεκέμβρη, για όλα τα τμήματα του Χορευτικού Ομίλου στα πλαίσια της πολυεπίπεδης ενασχόλησης όλων των χορευτών με τα θέματα του παραδοσιακού πολιτισμού. Συγκεκριμένα οργανώνονται επισκέψεις και ξεναγήσεις σε λαογραφικούς χώρους, παρακολούθηση εθίμων, συνεργασίες με την τοπική μαθητική κοινότητα κ.ά.

ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture