Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Μαζεύονται" στον Απόλλωνα

"Μαζεύονται" στον Απόλλωνα

Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς αρχίζουν να υποχωρούν

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα, δείχνουν σιγά σιγά να υποχωρούν και πλέον ο Νίκος Βετούλας περιμένει σήμερα το απόγευμα να έχει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Οι Κορωνίδης, Καπερώνης, Λυμπέρης και Μολφέτας, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δείχνουν έτοιμοι να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας, όπως και ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες γυμνάστηκε ατομικά για να καλύψει το χαμένο έδαφος… Έτσι, ο τεχνιός της ομάδας της Πάτρας, θα έχει την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του εν… δράση, στο προγραμματισμένο για την Τετάρτη φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.
Η αναμέτρηση με τους Αγρινιότες, θα αποτελέσει το… πρόγευμα, για το πιο δυνατό τεστ που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο, κόντρα στον Ηλυσιακό (εντός έδρας).

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα, δείχνουν σιγά σιγά να υποχωρούν και πλέον ο Νίκος Βετούλας περιμένει σήμερα το απόγευμα να έχει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Οι Κορωνίδης, Καπερώνης, Λυμπέρης και Μολφέτας, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δείχνουν έτοιμοι να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας, όπως και ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες γυμνάστηκε ατομικά για να καλύψει το χαμένο έδαφος…

Έτσι, ο τεχνιός της ομάδας της Πάτρας, θα έχει την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του εν… δράση, στο προγραμματισμένο για την Τετάρτη φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η αναμέτρηση με τους Αγρινιότες, θα αποτελέσει το… πρόγευμα, για το πιο δυνατό τεστ που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο, κόντρα στον Ηλυσιακό (εντός έδρας).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports