Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδείες στην Αχαϊα από τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης

Περιοδείες στην Αχαϊα από τους υποψηφίου...

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις

Άνοιγμα σε όλη την Αχαϊα επιχειρούν τα κλιμάκια της  «Λαϊκής Συσπείρωσης», των συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ. Το Σαββατοκύριακο κλιμάκια με τον Α. Θανόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Δυτ. Αχαΐας, περιόδευσαν σε χωριά της Δυτ. Αχαΐας συζητώντας με αγρότες και εργαζόμενους.

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με το Ν. Καραθανασόπουλο, υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας και βουλευτή του  ΚΚΕ, περιόδευσε τη Δευτέρα 27/9 στο εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Αίγιο.

Ο Ν. Καραθανασόπουλος μίλησε στους εργαζόμενους και μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι εργαζόμενοι πρέπει να ξεσηκωθούν. Να δημιουργήσουν επιτροπές αγώνα. Να διεκδικήσουν με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους, ανατρέποντας την αντιλαϊκή πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε. και του Μνημονίου, με την οποία συμφωνούν ΝΔ και ΛΑΟΣ. Να ορθώσουν τη Λαϊκή Συμμαχία, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και της εξουσίας.

Οι εργαζόμενοι της Ε.Β.Ο και των ΕΑΣ, μόνιμοι και συμβασιούχοι, νοιώθουν καλά στο πετσί τους την βαρβαρότητα της αντιλαϊκής πολιτικής. Μαζί με το λαό πρέπει να ξεσηκωθούν. Να εμποδίσουν το ξεπούλημα των Ε.Α.Σ. και τη συρρίκνωση τους, τις περικοπές στους μισθούς και στα επιδόματα, τις απολύσεις των συμβασιούχων κάθε μορφής και τη μείωση του μόνιμου προσωπικού. Να διεκδικήσουν πραγματικές αυξήσεις, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, επαναπρόσληψη των συμβασιούχων. Να παλέψουν για ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο φορέα αμυντικής βιομηχανίας, κόντρα στα μονοπώλια και στις πολυεθνικές. Οι εκλογές είναι μια ευκαιρία οι εργαζόμενοι να διορθώσουν την ψήφο τους.

Οι εκλογές για τα τοπικά όργανα εξουσίας είναι πολιτικές. Πρέπει να γίνουν βήμα για να τιμωρήσει ο λαός το ΠΑΣΟΚ  και τη ΝΔ, να μαυρίσει τους συνδυασμούς που στηρίζουν. Να δώσει το μήνυμα της λαϊκής αντεπίθεσης, ψηφίζοντας-ενισχύοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Αιγίου και στην περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Η αποχή βολεύει πριν από όλα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Προτιμούν την αποχή από την καταδίκη και ακόμα περισσότερο από το να διοχετευθεί η καταδίκη προς τους συνδυασμούς του ΚΚΕ. Η αποχή δεν τιμωρεί τους πραγματικούς υπαίτιους, μοιράζει ευθύνες παντού, άρα απαλλάσσει. Πολύ περισσότερο δε σηματοδοτεί προς ποια κατεύθυνση πρέπει να λυθούν τα λαϊκά προβλήματα. Σπρώχνει στην απάθεια, στο περιθώριο, οδηγεί στο δρόμο της μοιρολατρίας. Για αυτό το λόγο καλλιεργείται από τα « παπαγαλάκια» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Οι περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνεχίζονται σήμερα με ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ν. Καραθανασόπουλου και του υποψήφιου Δήμαρχου Αιγιάλειας Τάκη Παπακωνσταντινόπουλου στην Αιγείρα και του υποψήφιου Δήμαρχου Πάτρας Κ. Πελετίδη σε υπηρεσίες του Δήμου και συγκεντρώσεις στις λαϊκές συνοικίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις