Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πέντε νέοι υποψήφιοι για τον Κώστα Χριστόπουλο

Πέντε νέοι υποψήφιοι για τον Κώστα Χριστόπουλο

Τζούλια Ροδοπούλου, Θεόδωρος Ι. Κονδύλης, Ανδρέας Κουτσούκος, Γιάννης Κουλούρης και Νίκος Γερασιμόπουλος

Από τον συνδυασμό « Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη » του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων κ. Κ. Χριστόπουλου ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των εξής υποψηφίων: Τζούλια Ροδοπούλου, Θεόδωρου Ι. Κονδύλη, Ανδρέα
Κουτσούκου, Γιάννη Κουλούρη και Νίκου Γερασιμόπουλου.

Η Τζούλια Ροδόπουλου γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ η πτυχιακή της εργασία αφορά την Μελέτη Αναδιάρθρωσης Δημοσίων Συγκοινωνιών στην πόλη της Πάτρας. Είναι στέλεχος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, υπεύθυνη Μέτρων Πολιτισμού – Τουρισμού. Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος. Είναι ενεργό μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας.

Ο Θεόδωρος Ι. Κονδύλης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1966. Είναι πτυχιούχος ψυκτικός μηχανολόγος. Από το 1994 έχει αναλάβει τη διοίκηση του εργοστασίου παραγωγής, κατασκευής και μελέτης επαγγελματικού εξοπλισμού Tech Cool Kondilis.

O Ανδρέας Κουτσούκος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1955. Είναι αγρότης και έχει διατελέσει Πρόεδρος στην κοινότητα Ελεκίστρας ενώ τα τελευταία χρόνια είναι Τοπικός Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων.

Ο Γιάννης Κουλούρης γεννήθηκε το 1961 στην Πάτρα. Είναι ιδιοκτήτης ναυτιλιακού και τουριστικού πρακτορείου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Πάτρας και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Τουριστικών Γραφείων Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Ο Νίκος Γερασιμόπουλος γεννήθηκε το 1970. Έχει σπουδάσει διακοσμητικές εφαρμογές – γραφιστική. Από το 1995 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της τέχνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις